Engin Altan Düzyatan Diriliş’ten Ayrılıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
61,926
Puanı
1,060
Sözcü de Yer alan habere göre Diriliş Ertuğrulun başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan
önümüzdeki sezon diziden ayrılacağı öğrenildi.

Engin Altan Düzyatan TRT de ekrana gelen dizideki rolünün önümüzdeki sezon sona ereceği
dizi ekibiyle arasına mesafe koyduğu iddia ediliyor.

Düzyatan, yönetmenliğini Mete Sözer’in üstlendiği ve Cem Davran, İlyas Salman, Açelya Devrim Yılhan ve Meral Çetinkaya gibi oyuncuların dikkat çektiği yeni filminin basın gösteriminde Kanyon’da yerini aldı.

l1j18g.jpg

Kız Melek önümüzdeki sezon derken hiçmi olmayacakmış. @Çiğdem- hahaha bir parlak daha gidiyor :A :A

Bencede yalan haber ya
ben sözcüde okumadım haberi sacit aslan da okudum ki inanmadım
cnm zaten önümüzdeki sezon final sezonu final yapınca ayrılmış olucak işte :F
bu sezon finalinde çıkması lazım öyle birşeyde söz konusu değil özellikle engin beyin diriliş ailesiyle düşman kesilmesi sözcüye yakışan uydurma ve ortalığı karıştırmaya yönelik bir iftira sende inanmadıysan haberi açmıcaksın ozaman kesin olduğuna emin olduğumuz haberler açılır bu forumda nedeni ise yalan yanlış vey kesin olmayan haberler kilit yer @Bully gece geldiğinde güzel bir kilit vur sana zahmet malum kilitçi başı @Yiğitt tatile ayrıldı :A

cnm zaten önümüzdeki sezon final sezonu final yapınca ayrılmış olucak işte :F
bu sezon finalinde çıkması lazım öyle birşeyde söz konusu değil özellikle engin beyin diriliş ailesiyle düşman kesilmesi sözcüye yakışan uydurma ve ortalığı karıştırmaya yönelik bir iftira sende inanmadıysan haberi açmıcaksın ozaman kesin olduğuna emin olduğumuz haberler açılır bu forumda nedeni ise yalan yanlış vey kesin olmayan haberler kilit yer @Bully gece geldiğinde güzel bir kilit vur sana zahmet malum kilitçi başı @Yiğitt tatile ayrıldı :A

:F:F:F ay bir haber açayım dedim yahu aaa

Sozcunun magazin mubiri falan yok sağdan soldan topladığı haberleri sayfasına ekliyor nede olsa ne yazsa inanacak bir kitle okuyor niye boşuna magizine para hrcasinlar.

Zaten dizi seneye bitecek ve engin Altan duzyatanin ender tutan dizilerinden bir tanesi bundan sonra bir dizisi tutar mi bilmem bu rol kendisine bir nimet belki fiyat artırmak için menerjinirin uydurduğu bir haberdir yarın yalanlama gelir

Evet caylak olcakmis :A Simdi Engin bu haberi gorup dava acmasin vadikızına :A
hahah olabilir cnm yalan olduğu şurdan belli engin bey diriliş ailesiyle asla arası bozulamaz bu sözcüyü biliyorum ben siyasete dayalı dizileri veya başbakanın cumhur başkanının destek verdiği dizilere sallayan bir gazete bu sözcü hiç siyasetten haberim olmamasına rğmen bunu ben bile anladım yani :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...