3.fragmanı çok sık görüyorum tvde ve bu fragmanla dikkatimi çekti bana krem dizisini hatırlattı şu beğenilmeyen çirkin kızlaSeviyor Sevmiyor'u izleyeceğini bilmiyordum, bari fragman ve yayın tarihi konularına yorum yapsaydın.
3.fragmanı çok sık görüyorum tvde ve bu fragmanla dikkatimi çekti bana krem dizisini hatırlattı şu beğenilmeyen çirkin kızlaSeviyor Sevmiyor'u izleyeceğini bilmiyordum, bari fragman ve yayın tarihi konularına yorum yapsaydın.
Belki tekrarını izleyenler olacak nerden biliyon. Valla uğraşamam her bir basamağı tek tek yukarı kaldırmakla da uğraşamam zaten.Seviyor Sevmiyor'u izleyeceğini bilmiyordum, bari fragman ve yayın tarihi konularına yorum yapsaydın.
İstanbul Sokakları'ndan final haberi geldiğine göre anketten de kaldırsan güzel olur. @denizz19
Asıl nedenini şimdi daha iyi anladım ve yine şaşırmadım.3.fragmanı çok sık görüyorum tvde ve bu fragmanla dikkatimi çekti bana krem dizisini hatırlattı şu beğenilmeyen çirkin kızla
Düzenleme hakkım olsa ben hallederim, ama burada moderatör olan sensin.Belki tekrarını izleyenler olacak nerden biliyon. Valla uğraşamam her bir basamağı tek tek yukarı kaldırmakla da uğraşamam zaten.
Tek moderatör ben miyim başkasını çağır.Asıl nedenini şimdi daha iyi anladım ve yine şaşırmadım.
Düzenleme hakkım olsa ben hallederim, ama burada moderatör olan sensin.
Ama şu an aktif olan tek mod sensin, iki dakika düzenleyiver işte.Tek moderatör ben miyim başkasını çağır.
Zaten hep tek aktif mod benim Ama kıymetim bilinmiyor o ayrı. Neyse acıdımAma şu an aktif olan tek mod sensin, iki dakika düzenleyiver işte.
Bu arada "Ne Olur Ayrılalım"ın adını "N'olur Ayrılalım" olarak değiştirebilir misin, bu gerçekten son.Zaten hep tek aktif mod benim Ama kıymetim bilinmiyor o ayrı. Neyse acıdım
Kafan kopsun seninBu arada "Ne Olur Ayrılalım"ın adını "N'olur Ayrılalım" olarak değiştirebilir misin, bu gerçekten son.
yüksek sosyete baktımda çok ağır bir dizi gibi geldi bana tabi onada 1.bölüm şans verebilirim ama yazlık iş değil gibi şahane damat tam yazlık bir iş şu balkondan düşen kadında nero gibi olucak belli @xemrexxx bu yazın baya tutan işiolucak ben söyliyimOnun fragmanı çok kötü, Yüksek Sosyete'ye de bir bak bence.
onunda 1.bölümüne bakılır tabi cnm eğlence bakımından şahane damat ile seviyor sevmiyor ciddilik bakımındanda bodrum masalıyla yüksek sosyete gibi görünüyor ama ben şahane damatın kiralık aşk gibi patlayacağını düşünüyorum kiralık aşkın 1.bölüm reytingini görene kadar kimse onuda ciddiye almıyordu hatırlatırımHayatımın Aşkı
No: 309
Yüksek Sosyete
Aşk Laftan Anlamaz
Bodrum Masalı.
İlk bölümlerini sonra netten izleyerek hepsini takip etmeyi düşünüyorum lys bitince
İçine ekleyeceğim dizi olur çıkarcağım olmaz
@Çiğdem- ben yüksek sosyeteyi beğendim[emoji7] Şans verelim bence
onunda 1.bölümüne bakılır tabi cnm eğlence bakımından şahane damat ile seviyor sevmiyor ciddilik bakımındanda bodrum masalıyla yüksek sosyete gibi görünüyor ama ben şahane damatın kiralık aşk gibi patlayacağını düşünüyorum kiralık aşkın 1.bölüm reytingini görene kadar kimse onuda ciddiye almıyordu hatırlatırım
5 reyting civrı bşlamıştı daha ne olsun ayol ben reytingi görünce şans vermiştim mesala baktım tutucakKız kiralık aşkın 1. Bölümü düşüktü sonradan yükseldiydi diye hatırlıyorum
Olabilir patlama ihtimali var
Bodrum masalının senaryosu her şeyi belirler.Ne fragman var ortada ne de başrol kız
2. Sezonu olmamalıydı bence kiralık aşkın erken final yapabilir5 reyting civrı bşlamıştı daha ne olsun ayol ben reytingi görünce şans vermiştim mesala baktım tutucak
bodrum masalının konusu güzel ama fragmanıda görmek lazım kanal d birde dizi tutturamıyor işelri zor
No 309da yorumlasirizTatlı İntikam
Bodrum Masalı
Hayatımın Aşkı
No : 309