Survivor 2016 - 89.Bölüm Yorumları

İbrahim ile ikisi kişisel dokunulmazlıklarla gemisini yüzdürüyor. Bu ikisi dururken Yattara ve Efecan'ın elenecek olması haksızlık aslında.

Tabiki haksizlik Yati %60 kusurle elendi Yunus yuzunden.sss Ama cok etkilenmedi ünlüler dokunulmazlıkları alıyor.Efecanda haksizlik ama gitmesine sevindik dogrusu o böğürüsleri.Ibo haftaya da kalir.ss Bireysele de dönülür yakında.
Gönüllüleri sevmeme rağmen efenin gidişi de olmadi. Ver iz dı adalet? Bu survivor karakter yarişması mı yoksa adada yaşama çabası mı?

Gönüllüleri sevmeme rağmen efenin gidişi de olmadi. Ver iz dı adalet? Bu survivor karakter yarişması mı yoksa adada yaşama çabası mı?
Aynen ibo dururken.Hep acunun isleri mesela Seda vardi Nagihan radarinda yarismaciydi %60la eledi sakatlaninca Acun.
@sürgünüm Nagihan finale gider mi?

Semih fena coşmuş durumda şu an :A Efecan ve Serkayla ilgili konuştuktan sonra dan diye bir müzik eşliğinde Semihe yakın çekim yapıldı :A

Semih yine potansiyelini ortaya çıkarmaya başlıyor :A

@Forumdash Semihten böyle bir performans bekliyorum :F

Yattara elendikten sonra Semih'e Survivor'i yaşatacağız diyen Serkay ve Efecan'in kafa kafaya tokuşturulması da bir hoş oldu. :A

Semih fena coşmuş durumda şu an :A Efecan ve Serkayla ilgili konuştuktan sonra dan diye bir müzik eşliğinde Semihe yakın çekim yapıldı :A

Semih yine potansiyelini ortaya çıkarmaya başlıyor :A

@Forumdash Semihten böyle bir performans bekliyorum :F

Kör gözlere bir parmak sokmak istiyorum. Semih su sıçratı (isteyerek değil) hala pardon diyor ve bişey oldu mu diye soruyor. Benim izlediğim (canlı yayındaki) Semih bu Semih'ti... Acun'un montajlarıyla kafa bulanlardan değilim Allah'tan:X

Mazi gözümde canlandı bi daha başlasa mı ne:A

Flashback'i bulmuş millet:F
CkSyW9-XEAAKwcq.jpg

Son düzenleme:
Kör gözlere bir parmak sokmak istiyorum. Semih su sıçratı (isteyerek değil) hala pardon diyor ve bişey oldu mu diye soruyor. Benim izlediğim (canlı yayındaki) Semih bu Semih'ti... Acun'un montajlarıyla kafa bulanlardan değilim Allah'tan:X

Mazi gözümde canlandı bi daha başlasa mı ne:A

Flashback'i bulmuş millet:F
CkSyW9-XEAAKwcq.jpg
Cidden böyle miydi? :D

Fragmanda Semih sakarlık yapıyor.İnşallah alır :T:

http://m.acunn.com/survivor/semih-performansiyla-goz-doldurdu-990096-video

@Forumdash Semihin performansına kayıtsız kalamamis Acun :F