DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,377
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Madem bu kadar çok kendine güveniyosun oyum sana gitti agaHak ettiğimi düşünüyorum.Kendime gönderdim gitti.
![]()
Sen ortalığı karıştırsan ne olacak halk kime destek çıkacağını biliyor .@MayısKralı dedim @MEnes yıldız teyzene verdiğin o poibtler yanına kar mı kalacak sandın facebooktan eski üyeleri çağırayım da gör![]()
kullarımıızn ne diyeceğine de biz krar veririzSen ortalığı karıştırsan ne olacak halk kime destek çıkacağını biliyor .![]()
O nerden çıktıOha hain hani MEnes e oy verecektin 😱![]()
@MayısKralı birkaç kez finale çıkıp seçilemedi bu yüzden oyumu ona verdim @MEnes'e yağmurlu havada su yok.Totomdan uydurdum![]()
Boş uğraşlar bunlar@MayısKralı birkaç kez finale çıkıp seçilemedi bu yüzden oyumu ona verdim @MEnes'e yağmurlu havada su yok.![]()
Varsın bana su vermeyin anca çekişmeyi arttırırsınız ama son sözü halk söyler.@MayısKralı birkaç kez finale çıkıp seçilemedi bu yüzden oyumu ona verdim @MEnes'e yağmurlu havada su yok.![]()
Neyse sen en favori editör şeysine de bir uğra hele orada oy sayısı düşük kalmış. ssBoş uğraşlar bunlarMEnes beyimiz AFÜ olucak
![]()
La sende halk üzerinden prim yapıp durmaVarsın bana su vermeyin anca çekişmeyi arttırırsınız ama son sözü halk söyler.![]()
![]()
Ee ne kadar çekişme o kadar reytingVarsın bana su vermeyin anca çekişmeyi arttırırsınız ama son sözü halk söyler.![]()
![]()
Neyse sen en favori editör şeysine de bir uğra hele orada oy sayısı düşük kalmış. ss
Cinnete gelip tüm forumu etiketleyecem o olacak sonundasenin bu çaresiz hallerini de gördüm ya banlansam da gam yemem artık
![]()
![]()