Kıvanç Tatlıtuğ'un Partneri Kim Olacak?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Kıvanç Tatlıtuğ'un Partneri Kim Olacak?

kıvanc-tatlitug-tuba-buyuku.jpg

Star Tv'nin yeni dizisi ''Siyah Beyaz'' da kadın başrol aramaları devam ediyor!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstleneceği, bayramdan sonra çekimlerine başlanacak olan dizi için Cansu Dere ile anlaşma çok yakındı. Fakat Cansu Dere'nin istekleri Ay Yapım'a geri adım attırmıştı. Yapımcı ise son olarak ''Kara Para Aşk'' dizisinde izlediğimiz Tuba Büyüküstün'e teklif götürdü. Tuba Büyüküstün'ün teklife olumlu baktığı konuşuluyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yazacağı dizide yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturması bekleniyor.

''Siyah Beyaz'' Eylül ayında Star'da!
Orijinal formatta oku

Cok guzel bir uyum olur. Izlerim eger ikisi olursa

kıvançın arkasından el salla bir hata daha yaparsa bu defa fena düşer :D zaten burak özçiviti ni dizisi tutmuş memeli oğlanlar grubuna barış arduç katılmış @Çiğdem- ler bırakır kıvançı yanlış dizi seçerse:F

kıvançın arkasından el salla bir hata daha yaparsa bu defa fena düşer :D zaten burak özçiviti ni dizisi tutmuş memeli oğlanlar grubuna barış arduç katılmış @Çiğdem- ler bırakır kıvançı yanlış dizi seçerse:F
hahah bir benzerini yukarıda yazdım kaybolup gidicek bu kafayla :F

Haberin tek doğru kısmı Tuba'nın bu diziye sıcak baktığı olmuş yoksa Tuba Büyüküstün zaten Cansu Dere'den daha yüksek ücret kazanan bir oyuncu :) Tuba'nın da dizi görüşmelerim var açıklaması vardı umarım bu hafta konu netleşir Tubayı izlemeyi özledim