Benlik bir şey yok, her türlü izlerim.
Yarismayi biraktim izleyenler dusunsun. Haftanin 4-5 gunu yipraticiydi. 7 gun gina getirir.Yarışma için.
Yarismayi biraktim izleyenler dusunsun. Haftanin 4-5 gunu yipraticiydi. 7 gun gina getirir.
Artik özgurum
Tad vermiyor artik aksine kafa yorucu. Senelerdir okul ders vardi diye tek yarisma kisimlarina biraz bakardim. Bu sene kendimi cok kaptirdim acunun oyunlari soguttu beni. Atakan sembolu alsaysida izlemeyecektim almadi yine bakmayacam burda havalar acayip sicak. Ilkkez turkiyenin havasini tadiyoruz ve yarisma zamaninda komsularla disarda vakit gecirdigimiz zamanlar birbirine denk geliyor. Karanlik simdilik 11 civari ve disarda hayat guzel geciyor oyuzden survivoru biraktimsen izlemiyormuydun ya
aa sen niye bıraktım dosicim
Tad vermiyor artik aksine kafa yorucu. Senelerdir okul ders vardi diye tek yarisma kisimlarina biraz bakardim. Bu sene kendimi cok kaptirdim acunun oyunlari soguttu beni. Atakan sembolu alsaysida izlemeyecektim almadi yine bakmayacam burda havalar acayip sicak. Ilkkez turkiyenin havasini tadiyoruz ve yarisma zamaninda komsularla disarda vakit gecirdigimiz zamanlar birbirine denk geliyor. Karanlik simdilik 11 civari ve disarda hayat guzel geciyor oyuzden survivoru biraktim