Survivor Adası'nda Sigara Mı İçiliyor?

Izin verme söz konusuysa ozaman ustune basa basa yasak denilmeyecek calisanlar bile icemez denilmeyecekti
Eğer izin veriyorsa da bunu izleyiciye belirtmeli, söylemeli. Sonra olay böyle patlak verirse mahçup, ortada kalırlar.

Duygu icmiyordu ama :D
Sacmalaktan baska bir sey yapmaz bence aciklama yapmasina gerek yok her seyin yalan oldugu belli zaten :A
Ne belli, DÇ sigara içmeden duramadığını söylemişti. Akciğerinde de kist çıkmış hatta o derece sigara içiyormuş. Öyle sigara bağımlısı birinin orada aylarca içmeden durması mantıklı mı? :D

Ben eskiden yemek verilmediğini düşünürdüm zaten belli ilaçlar verirler enejileri yüksek olsun diye. Yoksa iki cocanat ile kimse dayanamaz. Önemli olan aç kalmak değil enerjinin iyi olması.
Ama bu olaydan sonra fikirlerim değişti. Sigara için bile açık veriliyorsa başka şeyler içinde izin verilir. Hadi sağlık durumu olsa neyse diyeceğim ama :)

Eğer izin veriyorsa da bunu izleyiciye belirtmeli, söylemeli. Sonra olay böyle patlak verirse mahçup, ortada kalırlar.

Ne belli, DÇ sigara içmeden duramadığını söylemişti. Akciğerinde de kist çıkmış hatta o derece sigara içiyormuş. Öyle sigara bağımlısı birinin orada aylarca içmeden durması mantıklı mı? :D
Evt mantikli o yüzden cok agresifti bunu da söyledi zaten :D

Evt mantikli o yüzden cok agresifti bunu da söyledi zaten :D
Derin düşünürsek kadınların özel günleri var, erkeklerin falan filanı var, osu var busu var. :D Her şeye bir kalıp mecbur çıkıyor. Cinsellik olayı da sürekli karışıyor sorulan sorulara.

Bilmiyorum, Acun ne açıklama yaparsa yapsın inanırırm herhalde. :F

Derin düşünürsek kadınların özel günleri var, erkeklerin falan filanı var, osu var busu var. :D Her şeye bir kalıp mecbur çıkıyor. Cinsellik olayı da sürekli karışıyor sorulan sorulara.

Bilmiyorum, Acun ne açıklama yaparsa yapsın inanırırm herhalde. :F
Derin düsünme derin kuyulardan cikilmaz :F

Survivor bizden 1 hafta falan önce çekildiği için Acun salı günkü görüntülere bugün yarın yeni bir konsey çekip ekletir o konseye :D
1 hafta önce cekilmiyor ki sali günkü konsey cekilmedi daha sali günkü konsey eleme konseyi olacak eleme konseyinin cekilmesi icin sms kullanilmis olmasi lazim ama sms kullanilmadi pazartesi kullanilacak türkiye de yani sali günkü konsey pazartesi gece cekiliyor :D

1 hafta önce cekilmiyor ki sali günkü konsey cekilmedi daha sali günkü konsey eleme konseyi olacak eleme konseyinin cekilmesi icin sms kullanilmis olmasi lazim ama sms kullanilmadi pazartesi kullanilacak türkiye de yani sali günkü konsey pazartesi gece cekiliyor :D
Doğru oradaki boş günlerle bize yetişiyorlar, ilk başta öyle oluyor ya benim aklım orada kalmış. :D

Acun açıklama yapar inş o zaman. :D

Acun bı kılıf bulur kendını aklar. Damla turıstlerın sıgarasını bulmuş der bısey der:F sonra normal elemeyle eler.B planı serkaya yoğunlaşır.
Nagi de tek kadın kalır :A @Yiğitt

Acun bı kılıf bulur kendını aklar. Damla turıstlerın sıgarasını bulmuş der bısey der:F sonra normal elemeyle eler.B planı serkaya yoğunlaşır.

İzin verdilerse Damla'm ne yapsın, ben pek sigaraya benzetemedim gibi ya aklım almıyor hala. :D

Damla tek kalacak. :Z

Bu konuda bakalım nasıl bir açıklama yapılacak acundan ama görüntüye bakılınca izleyicinin ikna olacağı açıklama yapılırmı bilinmiyor

Son düzenleme: