- Reaksiyon puanı
- 17,850
- Puanı
- 1,061
kafası kesilmeden ölmez bence yaralanmıştır78 milyon ağlıyor
Burda bitirirlerse saçma olur ya koskoca Noyan yaralanıyor finali Sungur'la kapıyolar .sskafası kesilmeden ölmez bence yaralanmıştır
böyle biter ama fragmanı verirler umarım 🙂Burda bitirirlerse saçma olur ya koskoca Noyan yaralanıyor finali Sungur'la kapıyolar .ss
Veririrler sezon finali hemde 😱böyle biter ama fragmanı verirler umarım 🙂
Noyan ölmüş gidiyo sungura üzülüyo Allahım sana geliyorumSungurtekin ölecekmii yaa
aaa haftayamı sezon finali ne çabuk bitiyorVeririrler sezon finali hemde 😱
Valla ya daha dün gibi hatırlıyorum yeni sezon ilk bölümünüaaa haftayamı sezon finali ne çabuk bitiyor
Valla ya daha dün gibi hatırlıyorum yeni sezon ilk bölümünü
aaa keşke sezon finalindede ölmese azıcık bir ümidim varNoyan çok iyi dövüştü Ertuğrulla eşit seviyede iki sahnede de ölmesin @Çiğdem- 'e de nanik yaptı.
Fragmanda sezon finalide demediler, yeni bölümdeaaa keşke sezon finalindede ölmese azıcık bir ümidim var
Noyannn gittiiii Haftaya sezon finali yazmadi? @Billy Kaneaaa keşke sezon finalindede ölmese azıcık bir ümidim var
Ölümü o şekilde olmamalı çok basittinoyan bu sahnede öldü galiba @Billy Kane @EFE UYSAL fragman ona işaret
Noyannn gittiiii Haftaya sezon finali yazmadi? @Billy Kane
sezon finali olucağını kim söylemiştiki yeni bölüm basbayaÖlümü o şekilde olmamalı çok basitti
Dövüsemiyor diyorlardi Noyan tek eliyle yeniyordu ErtugruluBölümün sonu çok iyiydi Sungur'a üzülmedim faydadan çok zarar veriyordu obalara.
gözünaydın @DarkLeqenD Noyan'da gitti galiba?
Ben öyle tahimn etmiştimsezon finali olucağını kim söylemiştiki yeni bölüm basbaya