Reytingleri kastetmedim ama neseeengin reytinge bakan biri değil zaten kösem de reytingsiz bir iş değil
Reytingleri kastetmedim ama neseeengin reytinge bakan biri değil zaten kösem de reytingsiz bir iş değil
hayret reyting dışında laf edebileceğn bişi de yoktu sonuçta beren saat-hülya avşar-aslıhan gürbüz-öykü karayel-taner ölmez-mete horozoğlu-vildan ataseverli kadro enginin hayatı boyunca rol aldığı en iyi kadro olur gelirseReytingleri kastetmedim ama nesee
Enginin en iyi kadrosu kpa ti cano birtek tuba hepsine bedelhayret reyting dışında laf edebileceğn bişi de yoktu sonuçta beren saat-hülya avşar-aslıhan gürbüz-öykü karayel-taner ölmez-mete horozoğlu-vildan ataseverli kadro enginin hayatı boyunca rol aldığı en iyi kadro olur gelirse
güzel hayalmiş yine adam dip yaptı kpa ile türkiyede bir kıvanç ya da kenan olma ihtimali uçtu gittiEnginin en iyi kadrosu kpa ti cano birtek tuba hepsine bedel
Engin en son seul ve emmy de ikisini solladı diye biliyordum yanlismiyimgüzel hayalmiş yine adam dip yaptı kpa ile türkiyede bir kıvanç ya da kenan olma ihtimali uçtu gitti
seul ne la medcezir-fgsn-ezel hatta kiraz mevsimi bile aday olabildiEngin en son seul ve emmy de ikisini solladı diye biliyordum yanlismiyim
Tamam Kenan dedigin kisi emmy e bile aaday olamadı o yil karadayi ile 107 milyon dan az olur tabi satilan ulkelerin nufusu 100 milyonu gecermi suphheliyim ki bunun bir hesabida yk hatice degil netice 192 ulkeseul ne la medcezir-fgsn-ezel hatta kiraz mevsimi bile aday olabildi
emmy zaten bizim için önemsiz sadece ay yapım her sene 2 dizisini aday gösteriyor o da PR için
oyuncuların başarısı dizilerinin başarılarıyla orantılıdır kpa 107 ülkeye (!) satılıp da 107 milyon kişinin yarısından bile az izlenerek rekor kırdı
netice 192 mi iyice uçtunTamam Kenan dedigin kisi emmy e bile aaday olamadı o yil karadayi ile 107 milyon dan az olur tabi satilan ulkelerin nufusu 100 milyonu gecermi suphheliyim ki bunun bir hesabida yk hatice degil netice 192 ulke
Kpa ile deil 20 dakika zamaninda karadayi ile bergu ve kenan da aday adayiydi bizm her dizimizn basarisi farkli ust uste en cok satan xdizi unvanini korumusiz 1 yildaha korusak soyle oh ne guzel simdi son hedef sulumsn ileoscara gitmek gideriz gidernetice 192 mi iyice uçtun
3 adaydan 2 sini türk yapmalarını beklemiyorsun herhalde ayrıca dizi süreleri 120-140 dk iken bir türkün o ödülü alması imkansız
yurtdışı konusunda karadayıyı rakip kabul etmen de güzel yani tutup da başarılı dizileri rakip alabilirdin iyice uçup kpa nın başarısızlığını sen de biliyon
kanal 7 nin ve stv nin dizileri bile satılıyor panpa satılmak artık başarı değil herhangi bir yere ilk kez satılmadıkçaKpa ile deil 20 dakika zamaninda karadayi ile bergu ve kenan da aday adayiydi bizm her dizimizn basarisi farkli ust uste en cok satan xdizi unvanini korumusiz 1 yildaha korusak soyle oh ne guzel simdi son hedef sulumsn ileoscara gitmek gideriz gider
O konuda haklisin Amac en cok satilmak oldu bu saatten sonra kpa icin dedim onukanal 7 nin ve stv nin dizileri bile satılıyor panpa satılmak artık başarı değil herhangi bir yere ilk kez satılmadıkça
ayrıca 20 dk ne ara en çok satılan oldu
neyse ki orada da 3.sünüzO konuda haklisin Amac en cok satilmak oldu bu saatten sonra kpa icin dedim onu
bir yil 2. Sonraki yili 1 likle kapatti kpa satislardaneyse ki orada da 3.sünüz
o yıllık olay ben geneli diyorum ayrıca o en ço ksatılan değil en çok para getiren ikisi farklı şeylerbir yil 2. Sonraki yili 1 likle kapatti kpa satislarda