Cenabetlik senden kaynaklıymış demek diyorum yani illa açılım mı yapayımYine ne saçmalıyorsun sen?
Cenabetlik senden kaynaklıymış demek diyorum yani illa açılım mı yapayımYine ne saçmalıyorsun sen?
Ama geçen hafta da AB'de 23. oldu, demek cenabetlik benden kaynaklı değilmiş.Cenabetlik senden kaynaklıymış demek diyorum yani illa açılım mı yapayım
İşte Nasıl bir dengesizlik bulaştırdıysan diziye kah etki ediyor kah etmiyor basiretini bağladınAma geçen hafta da AB'de 23. oldu, demek cenabetlik benden kaynaklı değilmiş.
la melun seni de protestomuza bekleriz avataraları batman yapıyoruzOsmanlı Çiçekleri TRT 1 de yayınlanır muhtemelen
Niye kila melun seni de protestomuza bekleriz avataraları batman yapıyoruz
FFyÖNETİME tepki sıkıldık kendisinden gitme vakti geldiNiye ki
Protesto yapacağına konuya da bir yorum yapsan keşke. Osmanlı polisiyesi için seni de önemli bir role düşünüyorum.la melun seni de protestomuza bekleriz avataraları batman yapıyoruz
ııyyy kaknem seni .ssProtesto yapacağına konuya da bir yorum yapsan keşke. Osmanlı polisiyesi için seni de önemli bir role düşünüyorum.
Oh oh iyi olur Dirilişe başlaması için ön hazırlık olur bu dizi de ki rolüProtesto yapacağına konuya da bir yorum yapsan keşke. Osmanlı polisiyesi için seni de önemli bir role düşünüyorum.
Aslında forum üyelerinin başrolde olacağı bir dizi olacak, ama Emre'nin bu konudaki nefretimsi tutumunun da işimize yarayacağını düşünüyorum.Oh oh iyi olur Dirilişe başlaması için ön hazırlık olur bu dizi de ki rolü
Nasıl işine yarayacak , bu setten kaçar dizi de rol almamak içinAslında forum üyelerinin başrolde olacağı bir dizi olacak, ama Emre'nin bu konudaki nefretimsi tutumunun da işimize yarayacağını düşünüyorum.
Kırgın Çiçekler'in Osmanlı versiyonunu yapıyor tam taklitçiOsmanlı Çiçekleri TRT 1 de yayınlanır muhtemelen
ozaman osmanlı yetimhanesi polisleri olmalıydıKırgın Çiçekler'in Osmanlı versiyonunu yapıyor tam taklitçi
Yaz okulum stajım falan olacak @MayısKralı gibi her gün her gün yayınlamazsan bir ihtimal takip edebilirim.
Bi ara 2 gün üst üste yayınlıyordun sanki haliyle kimse yetişemedi dizine3-4 günde bir yayınlıyorum ben.
Bi ara 2 gün üst üste yayınlıyordun sanki haliyle kimse yetişemedi dizine