'46: Yok Olan'ın Final Tarihi Belli Oldu!

yazık oldu şaka maka üzüldüm bu kadar sevdiğim kardeşim izliyordu onlar adına üzüldüm hatta bende başlayacaktım sınavlar bittikten sonra şansa bak :D başta izleyecektim şimdi devam ediyor haberini okurdunuz :D arkadaş erdalın oynadığı hiçbir dizi mi tutmaz anlamıyorum ki keşke başrol başka biri olsaydı

yazık oldu şaka maka üzüldüm bu kadar sevdiğim kardeşim izliyordu onlar adına üzüldüm hatta bende başlayacaktım sınavlar bittikten sonra şansa bak :D başta izleyecektim şimdi devam ediyor haberini okurdunuz :D arkadaş erdalın oynadığı hiçbir dizi mi tutmaz anlamıyorum ki keşke başrol başka biri olsaydı
sen ısrarla tutmaz demiştin vakit bulursun yine de izle aga 13 bölüm zaten 13 saatte bitirirsin :X

13 bölümü de izle aga. Bende ilk baslarda senin gibi ön yargılı davranmıştım ama dizi açıldıkça çok iyi noktalara vardı müthiş dizi gerçekten

sen ısrarla tutmaz demiştin vakit bulursun yine de izle aga 13 bölüm zaten 13 saatte bitirirsin :X
malesef görünen köy kılavuz istemez be aga burda isterse bütün forum izlesin hiçbir anlamı olmaz halk izlemiyor ve pana yine yanlış bir işe girdi bitmeseydi izlerdim aga vadinin 85. bölümü beni bekler 1 aydır ara vermiştim haftasonu günlük 5 bölümlerle devam edecem çok özledim vadiyi :D

13 bölümü de izle aga. Bende ilk baslarda senin gibi ön yargılı davranmıştım ama dizi açıldıkça çok iyi noktalara vardı müthiş dizi gerçekten
ön yargılı değilim aga fazla abartma :D

Üzücü bir haber kesinlikle. Ama belki her sene Serdar Akar, Ercan Mehmet Erdem, Erdal Beşikçioğlu üçlüsü yeni diziler çekebilirler. Her sene minimum 13 bölümlük diziler. Bence güzel olur.

Yazık oldu keşke bu kadar çok reytinglere bakılmasa başka hiçbir ülkede bu kadar çok yapım reyting yüzünden kaldırılmıyodur herhalde

Geçmiş olsun ama beklenen haberdi, reytingleri hiç iyi değildi. Bu dizinin tutmasını istemiştim, Türkiye'nin böyle dizilere çok ama çok ihtiyacı var. Konu olarak bilmiyorum, o anlamda da söylemedim zaten. Süresi bakımından.

Tüm ekibin emeğine sağlık, bitince bende izleyeceğim diziyi.

Çok iyi yorumlar yapılıyordu dizi hakkında yazık oldu. Şu Tns varya... Neyse en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum.

Haberin içeriği büyük bir ihtimale asılsız.. tabi bu 46'nın 13. Bölümde bitecek gerçeğini yinede ortadan kaldırmıyor. Ercan Mehmet Erdem Serdar Akar Pana Film'de çalışıyorlar. Pana Film, daha doğrusu Nunova Film imzalı olmayan bir projede yer almazlar.. Nunova Film'le kendi şirketlerini kurdular.

Son düzenleme: