haftaya sezon finalimi var acaba sanki mektubu bu bölümün sonunda açacak gibi ömerferyal çıktı yine
haftaya sezon finalimi var acaba sanki mektubu bu bölümün sonunda açacak gibi ömerferyal çıktı yine
koriş feryal için negzel konuştu erkek avcısı sarı çiyanhaftaya sezon finalimi var acaba sanki mektubu bu bölümün sonunda açacak gibi ömer
ayy zaten fragmandakı sahnede rüya çıkınca ümidimi kestim ben bu kaçıncı fragman aldatmacasıkoriş feryal için negzel konuştu erkek avcısı sarı çiyan
bence koray ütüyü tuttuğunda mektuptaki yazılar bozuldu @Çiğdem- artık başka ihtimal yok
defne ile ömer bu ka duygusal değil @Çiğdem-
kız bu emre hangi emre ben değilim valla @vadikızı gel kız buraya çarpık seni.ss @Harunnn60
kız sen saf mısın çiğdemle takıla takıla aklın mı uçtu.ssneeeeee😱 sen değilmisin ben sen sanıyordummm
Oda bizden birisi. Seni çok sever hatta.defne ile ömer bu ka duygusal değil @Çiğdem-
kız bu emre hangi emre ben değilim valla @vadikızı gel kız buraya çarpık seni.ss @Harunnn60
ay pis dirilişçi totosunun üstüne düşesice düştüğü yer desterenin kucağı olasıca.ssOda bizden birisi. Seni çok sever hatta.
kız sen saf mısın çiğdemle takıla takıla aklın mı uçtu.ss
Willy wonka.sdemre doğru söyle o kim o zaman yahu aaaa
B12'ne baktır bi.boşuna yaşlandım demiyorum size yaa
yaz geldi @Çiğdem- bile sizin kehribarı satıp kiralık aşka döndü @Doğu @MEnes @DarkLeqenD @cookies @Harunnn60 @vadikızıDün biraz izledim diziyi, güzeldi. Tadında devam ediyormuş, şaşırdım valla.
Koriş ve Nöroş küstü, Nöroş bizimkini baya bir üzdü. Defne'nin de doğum günüydü, tava falan komikti. Nihan güldürdü beni, Ömer'e diyor ya seni bu halde de mi görkecektik.