Survivor 2016 - 71. Bölüm Yorumları

Arkssindan konustu en buyuk dusmanla Serkayla yakin oldu konseyde vedalasmadi.Dostum yok dedi Yunus icin aranan kani buldum dedi zamaninda daha cok var.

kerimoğlu ile semih dost hiç olmadı ki ama şuna kızdım ben kerimoğlu araları
iyi değildi ama onlar sayesinde ödül oynunda yemek yemişti onlar hatrına vedalaşacaktı
ezgi nagihana kızıyordu ama kız ona bile sarıldı ayrılırken

Gizem Kerimoğlu Semihle vedalaşmayarak vefasızlığı daniskasını yaptı :)))

Gönüllüler teknede göbek atarak ne derece karaktersiz olduklarını ortaya koydu.Teker teker gideceksiniz :A

Yok artık veda etmedi mi? 😱 Yazıklar olsun bee. Atılan oyları bana atsaydınız ben göğüsümde yumuşatıp Damla'ya yollasaydım nolurdu :A

evet veda etmedi kerimoğlu

Gidilirken rakip takimla kural geregi vedalasmak yok

Serkay'ın Damla'ya geçildiğini gören @eskici tekrar Damlacı olmuş diyorlar. :A
Haha birinci oldugunu duyunca benimde aklima @eskici geldi. Artik zorla Serkayi seviyor numarasi yapmasin. Bahaneside hazir olur. Damla birinci oldu diye geri döndum demez. Serkayin nagiye olan hareketlerini yanlis buldugu icin vazgectigini söyler :)

Ben cok iyi bir survivor izleyicisiyim :D
Kusum aydinda öyle. Adam program olunca evden cikmiyor telefonu kapatiyormus. Yandi. Survivor 1 gun daha fazlalasti. Yakinda hic evden cikmayacak :D
Şimdi profilini inceledim gazeteye rop. vermiş dönecekmiş ekranlara:F seneye izlemez acun işe alsın bari:F

Serkay'ın Damla'ya geçildiğini gören @eskici tekrar Damlacı olmuş diyorlar. :A
Acun Damlayı birinci yapıcak inş başta da demiştim:X Damlayı biraz geride tuttu sessiz sakin kalsın diye. Serkayı öne çıkardı biraz övdü filan tepkiler Serkaya toplandı:A yoksa Semihle yaptiği kavgada Damlaya baya giydirilmişti:X

Şimdi profilini inceledim gazeteye rop. vermiş dönecekmiş ekranlara:F seneye izlemez acun işe alsın bari:F

Acun Damlayı birinci yapıcak inş başta da demiştim:X Damlayı biraz geride tuttu sessiz sakin kalsın diye. Serkayı öne çıkardı biraz övdü filan tepkiler Serkaya toplandı:A yoksa Semihle yaptiği kavgada Damlaya baya giydirilmişti:X
Damla Serkay'ı geçtiğine göre finale gider ama birinci olamaz ya :D Atakan - Semih finali izleyeceğimiz çok açık. :A

Damla Serkay'ı geçtiğine göre finale gider ama birinci olamaz ya :D Atakan - Semih finali izleyeceğimiz çok açık. :A
Zaten acun bu haftaki sms'te çok para kazanmamiştir:A 2.alternatif finalim bu ama bu göze parmak sokmaktır:X Atakan'ın da imajını düzeltiyorlar nagiyi korucak:A Serkayı gömmeye başladılar:A

Acun bir bayan birinci olacaktir demisti program baslarinda. nagihanin karakteri belli olmamisti ve damlada daha gözden dusmemisti. Damlayi yada gizemi birinci yapma fikri vardir daha

Zaten acun bu haftaki sms'te çok para kazanmamiştir:A 2.alternatif finalim bu ama bu göze parmak sokmaktır:X Atakan'ın da imajını düzeltiyorlar nagiyi korucak:A Serkayı gömmeye başladılar:A

Acun bir bayan birinci olacaktir demisti program baslarinda. nagihanin karakteri belli olmamisti ve damlada daha gözden dusmemisti. Damlayi yada gizemi birinci yapma fikri vardir daha
Ne Damla'da ne Memiç'te bir şampiyonluk ışığı görmüyorum açıkçası. :X Bir kere yarışmada bir hikayeleri yok biraz da silik kalıyorlar, Nagihan'ın hikayesi var mesela ama o da karakterden kaybediyor. :F

Damla ve Memiç'ten birisi finali görecektir kim bilir belki ikisi de görür ama şampiyon olabileceklerine zerre ihtimal vermiyorum. :D