aa bana bee hamileyse hamile ben neden şok oluyorum
ayol efsun bile aile kuruyor senin daha aday yok ortada destere bile kaçtıaa bana bee hamileyse hamile ben neden şok oluyorum
hahah hayırr kaçmadı gelecekayol efsun bile aile kuruyor senin daha aday yok ortada destere bile kaçtı
tanımıyorum ben bu çocuğu çokta yakısıklı değilmiş bence tencere kapak birbirini bulmuşlarkız @Çiğdem- senin favori çiftin ardayla efsun iyice yakınlaştı kız çatla efsun bile memeli oğlanı kaptı mıncıklıyor sen @destere yi bile kaçırdın yani bataklığa düşse kız var deseler bataklıktan çıkmayacak çocuk bile kaçtı @Doğu @MEnes @Bully @Harunnn60 @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 50475
sonuçta memeleri var neyse şu sahneyi izletanımıyorum ben bu çocuğu çokta yakısıklı değilmiş bence tencere kapak birbirini bulmuşlar
erkek milleti işte ne yapacakalrı tuhafsonuçta memeleri var neyse şu sahneyi izle
sus kız donu zilli sana oöteki adam düşüyor efsun memeliyi kaptı çocuk bile yaptıerkek milleti işte ne yapacakalrı tuhaf
aaa hiç yaşlanmıyor bu adam deli yürekteki haliyle aynı vllahülya kenandan korkuyor
ahmet yenilmez diziye katılmış @Doğu @MEnes @Çiğdem- görün sizin vadi de hala yusuf da yusuf @cookies @vadikızı @Harunnn60 @denizz19 @DarkLeqenD