Survivor 2016 - 67. Bölüm Fragmanı

Semih Öztürk yine boş boş konuşuyor. Survivor tarihinin en kendini beğenmiş yarışmacısı bence. Ütopya'da boyunun ölçüsünü almadı mı bu arkadaş, nereden geliyor bu güven? Yine hezimete uğrayacak.

Nagihan da Semih'i arkasına almış atar yapıyor, biraz karakter olsaydı sen de Semih ilk geldiğinde ''Acun Bey bomba koydunuz, ne yapacağız bilmiyoruz'' dedi, ardından adaya gelince ''İyiki geldin, çok sevindim'' diye iki yüzlü kişiden bahsediyoruz. Survivor tarihi senin bu karakterini de unutmayacak.

Ödülü Gönüllüler alıyor sanırsam, Serkay böyle güvenli laf söylediğine göre. 🙂 Semih de saldırıya geçtiyse kaybetmiştir.

Semih Öztürk yine boş boş konuşuyor. Survivor tarihinin en kendini beğenmiş yarışmacısı bence. Ütopya'da boyunun ölçüsünü almadı mı bu arkadaş, nereden geliyor bu güven? Yine hezimete uğrayacak.

Nagihan da Semih'i arkasına almış atar yapıyor, biraz karakter olsaydı sen de Semih ilk geldiğinde ''Acun Bey bomba koydunuz, ne yapacağız bilmiyoruz'' dedi, ardından adaya gelince ''İyiki geldin, çok sevindim'' diye iki yüzlü kişiden bahsediyoruz. Survivor tarihi senin bu karakterini de unutmayacak.

Ödülü Gönüllüler alıyor sanırsam, Serkay böyle güvenli laf söylediğine göre. 🙂 Semih de saldırıya geçtiyse kaybetmiştir.
Oha ilk paragraf ne öyle :A @Maskeli Fedai ile yiyin birbirinizi şimdi :A

Survivor bir şov programı Semihte oyunu kuralına göre oynuyor olay bu.Serkay da survivor tarihinde nimetle ve ve insanların hastalıklarıyla dalga geçen insanları küçümseyen bir yarışmacı ona ne diyecez :A

Adam smsine güveniyor :A Ayrıca Ütopya da Semihçi değil miydin sen ne çabuk unutuyorsun o günleri :A

Survivor bir şov programı Semihte oyunu kuralına göre oynuyor olay bu.Serkay da survivor tarihinde nimetle ve ve insanların hastalıklarıyla dalga geçen insanları küçümseyen bir yarışmacı ona ne diyecez :A

Adam smsine güveniyor :A Ayrıca Ütopya da Semihçi değil miydin sen ne çabuk unutuyorsun o günleri :A
Birincisi Survivor bir şov programı değil, yarışma programı. Hem oyunu kuralına göre oynama işine ''strateji'' diyoruz, şov programı demiyoruz. Şov programı izlemek istiyorsan aç Beyaz'ı, Dada'yı. Semih'i oralara da çıkabiliriz, yanlış adres istemeyiz.

Smsine fazla güvenmesin, Serkay'ın arkasından 2. olduğunu günü unutmasın. :)

Ütopya'da farklı, burada farklı. İkisi farklı programlar, orada da egocu buluyordum ama diğerlerini sevmediğim için onu tutuyordum.

Sen önce programın içeriğini öğren, sonra konuşalım. :)

Birincisi Survivor bir şov programı değil, yarışma programı. Hem oyunu kuralına göre oynama işine ''strateji'' diyoruz, şov programı demiyoruz. Şov programı izlemek istiyorsan aç Beyaz'ı, Dada'yı. Semih'i oralara da çıkabiliriz, yanlış adres istemeyiz.

Smsine fazla güvenmesin, Serkay'ın arkasından 2. olduğunu günü unutmasın. :)

Ütopya'da farklı, burada farklı. İkisi farklı programlar, orada da egocu buluyordum ama diğerlerini sevmediğim için onu tutuyordum.

Sen önce programın içeriğini öğren, sonra konuşalım. :)
Survivor bir Reality show programı.Aslında tvdeki tüm yarısmalar birer show programı.Survivor gerçek değil ki birçok noktada Acun devreye giriyor zaten :A Beyaz Show dada survivor ve nicesi hepsi aynı işte :A

Semih de oyunu kuralına göre oynuyor tvde halkı eğlendirmek.TV tarihinin en efsane ve fenomen bir karakteriyle başbaşayız.Adam işini yapıyor :A

Kerimoğluna oy gitmesiydi 1.ydi işte amma lafı uzattınız :A

Ütopyada burda da egolu değil :A Ha ego konusunda kimse Serkayın eline su dökemez adam su sporunu sadece Serkay yapıyormuş gibi
egolu konuştu :A

Semihin hepsini yollayacam lafını çekemeyip egolu diyorsunuz :A Ütopyayı canlı izleseydin Semihi nasıl kötü göstermeye çalıştıklarının farkına varırdın :))) Cafeciler bile tvdeki gibi değil çok sempatiksin dedi Semihe :A

Semih haklı beyler dağılın

Adam zamanında Atakan ile erkek erkeğe çarpıştı hiç yalvarmadi serkaydan mi korkacak )))))))))))

Madem survivir Show programı serkayda Show için bunları söylüyor kabul et ne olacak))) semihin hataları Show serkayinkiler kötü insan özelikleri pekii öyle olsun)))