- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
sahnem bu benim.ss @EnveR @MayısKralı .ss
Sen bunu yolladığına eminsen konuya ekliyorum bunu milleti de etiketlerim tekrardan sunucu ve yardımcı sunucu ortada yoklar.
evet bu gönderdsiğim sahneyi benden iyi mi bilicen .ssSen bunu yolladığına eminsen konuya ekliyorum bunu milleti de etiketlerim tekrardan sunucu ve yardımcı sunucu ortada yoklar.
Konuda @xemrexxx'in önceki hafta kullandığı sahnelerden biri vardı. @EnveR aktif olmadığı için yeni sahneyi ben ekledim, oy kullanan varsa oylarını iptal etsin kullanmayanlar da kullansın.
@Ice_Cool_23 @denizz19 @Çiğdem- @Doğu @Felon @Billy Kane @eskici @turkuazz @MEnes @MayısKralı @pompy
benim oyuma değişiklik yapmadı
Saftirik kullandın demek. İnsan daha önce izlediği sahneyi fark etmez mi ya sahneleri baştan savma mı izliyorsun napıyorsunbenim oyuma değişiklik yapmadı
sen demesen hatırlayamadım önce kullandığını ama sunucuya söyle bananeSaftirik kullandın demek. İnsan daha önce izlediği sahneyi fark etmez mi ya sahneleri baştan savma mı izliyorsun napıyorsun
Gelmişken milleti etiketle ya da @Çiğdem- gibi özel mesajdan rahatsız et de oy kullansınlar onu da mı ben yapayım
tüm forumu ayağa kaldırdım bu akşam 20 oyu bulduk 2 saat içindeGelmişken milleti etiketle ya da @Çiğdem- gibi özel mesajdan rahatsız et de oy kullansınlar onu da mı ben yapayım
Şimdi bura etiketlicemGelmişken milleti etiketle ya da @Çiğdem- gibi özel mesajdan rahatsız et de oy kullansınlar onu da mı ben yapayım
Evet, @EnveR her zamanki gibi geç kaldı ama muhtemelen oy kullanmayanlar vardır ben bir kez daha etiketleme yapayım, kullananlar üzerlerine alınmasınlar.
@xemrexxx @denizz19 @Doğu @Felon @Billy Kane @MEnes @MayısKralı @vadikızı @Yiğitt