Survivor 2016 - 66. Bölüm Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı ''Survivor 2016'' bu akşam yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek!

Programın bu akşam yayınlanacak 66. bölümüyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

İyi seyirler. :)

@Bully @beyazsoy @Polat Şaşmaz @EFE UYSAL @Billy Kane @dosimosi @Maskeli Fedai @Doğu @vadikızı @sürgünüm @vadikızı @eskici @Master.1000 ve izleyen diğer herkes...​
@vadikızı iki kez yazmissin. Torpilmi var ? :)
@ABAY_06 senide etiketliyeyim. Arada takiliyorsun cunku.

@Harunnn60 ve bugun gizem memic savunman icin senide bekleriz @GunesinOglu

@Forumdash

Önce kerimoglu hançerini çıkarsın reis)))
Kerimoğlu zaten yancısıydı onu bir peçete gibi kullanıp attı işi bitince :A Asıl gönüllüler arkadaşlık, yoldaşlık diyerek önce Nihal'i hançerledi, sonra Memiç'i. Hatta bir nevi Zafer'i de hançerledi G.Kerimoğlu ile dostluk bağları kurarak :A

Gönüllülerde hançeeeeer şov vaaaar :A Reis haklı çıktı :A @Maskeli Fedai
unlulerinki ne? dostluk sovumu :D

Kerimoğlu zaten yancısıydı onu bir peçete gibi kullanıp attı işi bitince :A Asıl gönüllüler arkadaşlık, yoldaşlık diyerek önce Nihal'i hançerledi, sonra Memiç'i. Hatta bir nevi Zafer'i de hançerledi G.Kerimoğlu ile dostluk bağları kurarak :A
bana semihden cok kerimoglu semihi kullandi gibi geliyor.semihin kerimogluyle ne cikari olabilirki? tam tersi Kerimoglu semih sayeside birlesmeyi gördu

Ya bunlardan sadece serkay efecan dost diğerleri semihe karşı mecburi birlik oldu Semih gitti tabi dagikacaklar..))

Semih yol arkadaşı dediği kerimoglunun burgulu hançerini çıkarmak için ibodan neden kokanat aliyorsun neden gönüllüler çekiyorsun diye sorguluyor)) hatta yunusa haklı çıktın kerimoglu beni hançerledi diyor semihciler gölü çıkarma derdinde)))

unlulerinki ne? dostluk sovumu :D

bana semihden cok kerimoglu semihi kullandi gibi geliyor.semihin kerimogluyle ne cikari olabilirki? tam tersi Kerimoglu semih sayeside birlesmeyi gördu
Ünlüler zaten döne döne semazen oldu hele Nagihan jupitere uydu olsun :A

Ya bunlardan sadece serkay efecan dost diğerleri semihe karşı mecburi birlik oldu Semih gitti tabi dagikacaklar..))

Semih yol arkadaşı dediği kerimoglunun burgulu hançerini çıkarmak için ibodan neden kokanat aliyorsun neden gönüllüler çekiyorsun diye sorguluyor)) hatta yunusa haklı çıktın kerimoglu beni hançerledi diyor semihciler gölü çıkarma derdinde)))
efecanla serkayinkide dostluk degil. Nihal varken efecanda Serkayin arkasindan konustu 😉

Yav GK hançerlese kaç yazar o da menfaati için Semihle yakındı. Eleneceğini anlayınca Gönüllülerle ateşkes imzaladı ama son çırpınışları artık Semihçiler oy moy atmaz :A

efecanla serkayinkide dostluk degil. Nihal varken efecanda Serkayin arkasindan konustu 😉
Aynen efecik iboya sallıyordu bunlar unutulmasın :A

Pazar Beşiktaş, Pazartesi Fenerbahçe'nin maçları derken programı izleyememiştim bu akşam ekran başındayım. :)