Zafer açıkladı sizin senaryonuz çöp oldu beni durdurmak istediler ben dedim ki semihle tek konuşan benim bırakın konuşacağım dedim diye)))Beter ooooolllll sinsi memiçççç beteryarın büyük zevkle izlicem
Zafer'in başını yedin zaten
![]()
Zafer açıkladı sizin senaryonuz çöp oldu beni durdurmak istediler ben dedim ki semihle tek konuşan benim bırakın konuşacağım dedim diye)))Beter ooooolllll sinsi memiçççç beteryarın büyük zevkle izlicem
Zafer'in başını yedin zaten
![]()
kerimogluna atis yaptirmalari gerekti yoksa oynatmak hataydi. Serkay damla ibrahim uada efecan serkay kerimoglu olmasi gerekirdi.Serkay eski haline dönmüş yine bir liderlik hevesi kabarmış Nihali satan ekip memic iki oyun kaybedince konuşmaya basalmis yine anlaşılan. Memic zaten bu 4lunun dışındaydı keşke Nihal gittikten sonra damla ile sıkı fiki olmasaydı. tavrını daha net koysaydi... Şimdi koysa bile sorun yok birinci elbet olamaz ama Kıbrısi garantiler.. Yahuu kerimoglu sizi arkanızda bıçakladı bilerek oyun satan biri siz onla ne arkadaşlığı.
Acun size sadece taktik hata yapıyorsunuz dedi kerim oğluyla mic mic oldunuz. zaten dünde finalde kerimoglunu oynatarak yine taktik hata yaptınız
Aynen dün oyun olmadan yazacaktım çay demlerken yazamadım zaten efecan da aynısını dedi.. Bu gönüllerde cidden bir zeka yok. Serkay birinciyse öpdüm semihin gıcık kendini beğenmiş ukala hareketle dua etsinkerimogluna atis yaptirmalari gerekti yoksa oynatmak hataydi. Serkay damla ibrahim uada efecan serkay kerimoglu olmasi gerekirdi.