Oyunbozan Final Yapıyor!

Hikaye varda sen onu hikaye olarak görmüyosun :X
Tky için de dedim aynısını. Çok basit soru bu dizinin iyisi kim amacı ne bu iyi neden kendi bir şey yapmıyor da neden amacına ulaşmıyor yılarca bekliyor

Tky için de dedim aynısını. Çok basit soru bu dizinin iyisi kim amacı ne bu iyi neden kendi bir şey yapmıyor da neden amacına ulaşmıyor yılarca bekliyor
Dizinin iyisi Ece, amacı kardeşini tedavi ettirmek ancak bunun karşılığında oyunun içine düşüyor sen daha ne kurcalıyosun :A

Dizinin iyisi Ece, amacı kardeşini tedavi ettirmek ancak bunun karşılığında oyunun içine düşüyor sen daha ne kurcalıyosun :A
Değil.. ece yancı ecenin Kötüyle derdi yok. asıl Kötüyle mücadele eden emre ve telefondan bilinmeyen kişi.ama dizinin baş rolü ece işte bu çelişki hikayeyi bozar. Emre ve telefondaki ses de iyi olamaz yada başrol Onlarda 4yil yan gelip yatmış sadece))) telefondakinin derdi dert olsa))

Değil.. ece yancı ecenin Kötüyle derdi yok. asıl Kötüyle mücadele eden emre ve telefondan bilinmeyen kişi.ama dizinin baş rolü ece işte bu çelişki hikayeyi bozar. Emre ve telefondaki ses de iyi olamaz yada başrol Onlarda 4yil yan gelip yatmış sadece))) telefondakinin derdi dert olsa))
Sen buralarda harcanıyosun senarist olcak adamsın :A

Beklediğim karardı. 5.bölümüyle final yapacağını da kestiriyordum zaten. Yazık oldu. Güzel projeydi ama hep söyledim TNS bu tarz intikam oyunlarını pek sevmiyor.

Başlaması zaten hataydi. Tutması için baya iyi bir dizi olmasi lazımdı. İlk bölümünu izledim hiç güzel olmamıştı. Bizim sorunumuz böyle intikam işine girince farklı bir şey yapma çabası biraz yapmacık duruyor

13 bölum surdurebilselerdi yurt disinada satilma olasiligi yuksek olurdu. Yabancilar bu tarz dizileri seviyor.
Guzel bir diziydi yazik oldu

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy