Tky için de dedim aynısını. Çok basit soru bu dizinin iyisi kim amacı ne bu iyi neden kendi bir şey yapmıyor da neden amacına ulaşmıyor yılarca bekliyorHikaye varda sen onu hikaye olarak görmüyosun![]()
Tky için de dedim aynısını. Çok basit soru bu dizinin iyisi kim amacı ne bu iyi neden kendi bir şey yapmıyor da neden amacına ulaşmıyor yılarca bekliyorHikaye varda sen onu hikaye olarak görmüyosun![]()
Dizinin iyisi Ece, amacı kardeşini tedavi ettirmek ancak bunun karşılığında oyunun içine düşüyor sen daha ne kurcalıyosunTky için de dedim aynısını. Çok basit soru bu dizinin iyisi kim amacı ne bu iyi neden kendi bir şey yapmıyor da neden amacına ulaşmıyor yılarca bekliyor
Değil.. ece yancı ecenin Kötüyle derdi yok. asıl Kötüyle mücadele eden emre ve telefondan bilinmeyen kişi.ama dizinin baş rolü ece işte bu çelişki hikayeyi bozar. Emre ve telefondaki ses de iyi olamaz yada başrol Onlarda 4yil yan gelip yatmış sadece))) telefondakinin derdi dert olsa))Dizinin iyisi Ece, amacı kardeşini tedavi ettirmek ancak bunun karşılığında oyunun içine düşüyor sen daha ne kurcalıyosun![]()
Sen buralarda harcanıyosun senarist olcak adamsınDeğil.. ece yancı ecenin Kötüyle derdi yok. asıl Kötüyle mücadele eden emre ve telefondan bilinmeyen kişi.ama dizinin baş rolü ece işte bu çelişki hikayeyi bozar. Emre ve telefondaki ses de iyi olamaz yada başrol Onlarda 4yil yan gelip yatmış sadece))) telefondakinin derdi dert olsa))
Sen de yapımcı olacak adamsın yetenekleri (zor da olsa) gözünden taniyorsun)))Sen buralarda harcanıyosun senarist olcak adamsın![]()