Hayatımın Aşkı - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Kanal D'nin yeni ve ıddialı dizisi "Hayatımın Aşkı"ndan ilk fragman geldi!

Yapımcılığını Lucky Red Film & TV üstlendiği dizinin başrollerinde Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zeynep Eronat, Zafer Algöz, Sadi Celil Cengiz, Avni Yalçın ,Ayşegül İşsever ,Deniz Barut, Seda Türkmen, Murat Parasayar, İlay Erkök, Gizem Terzi ve Yonca Evcimik yer alıyor.

"Hayatımın Aşkı" ilk bölümüyle Haziran ayında Kanal D'de! İşte fragman:

Kanal D'nin yeni yönetimi bana dizi seçimleri konusunda umut vermiyor. Nerede Hayat Şarkısı, Poyraz Karayel; nerede Tatlı İntikam, Hayatımın Aşkı. Umarım bunların arasına yeni romantik komediler de eklenmez.

Kanal D'nin yeni yönetimi bana dizi seçimleri konusunda umut vermiyor. Nerede Hayat Şarkısı, Poyraz Karayel; nerede Tatlı İntikam, Hayatımın Aşkı. Umarım bunların arasına yeni romantik komediler de eklenmez.
Berk konuşurken ki mimikleri el kol hareketleri offf of...neyse bekliyorum.
Bölüm fragmanıda gelse iyi olurdu. :)
YENİ FRAGMAN:
Bir erkek nasıl elde edilir? Hedefe giden her yol mübah mıdır? Gökçe'nin engebe dolu bu macerasına hazır mısınız? Hayatımın Aşkı, çok yakında Kanal D'de!

4. FRAGMAN DA GELDİ!

Serkan mı , Berk Hakmanı bekledğim için onu farketmemişim :bhr: :A
Ilk bolume bakabilirim,hande dogandemiri severim
Bu fragman daha güzel, yaz dizisi olduğu için bakarəm ilk bölümlere. :A
Bu fragman süper.Başroller zaten güzel.İzlerim bu diziyi. :)

Yine beğenmedim. Sevmem bu tarz dizileri genelde. Ama fragmanlar yanıltıcıdır. İlk bölüme bakarım.