''Kanıt'' Geri Dönüyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

''Kanıt'' Geri Dönüyor!

738343.jpg

Geçtiğimiz haftalarda Kanıt dizisinin yeniden ekrana geleceğini açıklamıştık, dizinin ekibinden de bu haberi doğrulayacak ipuçları geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 100. bölümüyle birlikte final yapan dizinin geri dönüş yapacağı sinyallerini geçtiğimiz haftalarda ''Fav10.net'' duyurmuştu. Fakat yapımcı, yönetmen veya kadrodan herhangi bir açıklama gelmemişti.

Dizinin yönetmenliğini yine Biray Dalkıran'ın yapacağı dizinin ekibi geçtiğimiz gün ''Ateş Üstünde -1.Bölüm Senaryo” yazılı kapağı paylaştı. Kapağın üzerinde ise “Abdullah Oğuz”, “Biray Dalkıran”, “Sevil Atasoy” ve “Kanıt” hashtagları yer alıyor. Böylece dizinin geri dönüş yapacağı kesin olarak müjdelenmiş oldu.

Biray Dalkıran ve ekip arkadaşları ise paylaştıkları resimleri daha sonradan sildi.

Orijinal formatta oku

Uzun zamandır haber gelmeyince dedikodu diye üzülmüştüm şimdi kesinleşmesine sevindim. Yaz boyu cumartesi pt 2 de iş yapar. :X

Cuma saat 23.45 te başlar kanal d de
Beyaz geçen yıl yaptığı hamlenin cezasını almalı
Rüyamda gördüm
Saat 20.00
Arka sokaklar
saat 23.45 Kanıt
Saat 00.45 KIsmetse olur
Saat 3.50 beyaz show

@Yiğitt

Uzun zamandır haber gelmeyince dedikodu diye üzülmüştüm şimdi kesinleşmesine sevindim. Yaz boyu cumartesi pt 2 de iş yapar. :X
Cuma saat 23.45 te olacak

Kanal d de olur

Umarım Engin Benli ve Deniz Celiloğlu tekrar rol alır, öbür türlü hiçbir anlamı kalmaz.

Yasasin. Bekliyordum. Engin Benli ve Deniz Celiloglunun dizileri final artik. gecen haftalarda Engin Benlinin dizisininse gidici oldugunu ve böyle bir olasilik olacagini yazmistim.
Bakalim kaldigi yerdenmi devam edecek. Tolga Karelin söz ettigi proje bumu acaba. Dizide oda vardi sonlarda

Aynı oyuncularla devam ederse PT-2'de iş yapma ihtimali çok yüksek, bekliyoruz.

Kanal D'de olur diye düşünüyorum. PK'dan sonra her hafta tekrarının verilmesi bir işaretti aslında.

Bekliyoruz ayrıntıları bakalım. :)

İnşallah oyuncular aynı olur. Bildiğim kadarıyla Deniz Celiloğlu en son Gecenin Kraliçesi'nde oynuyordu. O bitti. Engin Benli de Göç Zamanı'nda oynuyor. Bu dizi de yakın zamanda biterse aynı ekiple yine çok güzel bölümler izleriz.