Maskeli Fedai
Favori Üye
Semih trollemişYoo senle hep iyi anlaşırım ve mesajlarını gülerim zaten.![]()
Ama sende 1-2 aydır bir değişim var eminim.![]()
Baya değişim var
Semih trollemişYoo senle hep iyi anlaşırım ve mesajlarını gülerim zaten.![]()
Ama sende 1-2 aydır bir değişim var eminim.![]()
Çakma lafı köşe yazarların sık kullandığı bir kelime kimse senin gibi anlamıyor sen on yargılı baktığından olabilir)))
Birkez de evet de ya.Sende olabilir değişim))) ciddi mesaj siyasette bile az yazarım. Sen ciddiye aliyorsun mesajlari
Yalan mı söyleyeyim yani))Birkez de evet de ya.![]()
Bir TWD konusunda katıldın. Birde bir üyeyle kavga etmiştin. Orada bana hak vermiştin. Şu 2.5 yılda başka hiçbir dediğime hak vermedin.![]()
Semih yuznden senle eskisi gibi mavra yapamiyoruz sen semihi sert savunuyorsun bende onlara espri yapamıyorum belki ondan etkikendin ha bir de 46'a yaptim esprili mesajlari kaldiramadin onun dışında bir desiklik yok.))) Ayni fikirde olduğum konularda esprili mesajlasiriz merak etme))Var var sende değişim.![]()
Yeter artık sıktı bu survivor her lafımız Semih bilmem ne 😳Semih yuznden senle eskisi gibi mavra yapamiyoruz sen semihi sert savunuyorsun bende onlara espri yapamıyorum belki ondan etkikendin ha bir de 46'a yaptim esprili mesajlari kaldiramadin onun dışında bir desiklik yok.))) Ayni fikirde olduğum konularda esprili mesajlasiriz merak etme))
Aynenn ne guzel Semihsiz survivor izledik harun yine konuyu semihe getirdi))Yeter artık sıktı bu survivor her lafımız Semih bilmem ne 😳
Şu mesajını çok gülmüştüm ya.Aynenn ne guzel Semihsiz survivor izledik harun yine konuyu semihe getirdi))
Bayagi Ciddi meaaj yazmışım su katilmamis sert bir yazi. Espiri olsa sonuna gulme isareti koyarim Sen de kafa gelgit yapiyor bence)))Şu mesajını çok gülmüştüm ya.Okusana bi.
Ama o zaman tam sabah değildi. Çok iyi hatırlıyorum.
https://fav10.net/forum/threads/pide-bitmiş.225989/#post-1967390
@Maskeli Fedai
Tövbe estağfurullahBayagi Ciddi meaaj yazmışım su katilmamis sert bir yazi. Espiri olsa sonuna gulme isareti koyarim Sen de kafa gelgit yapiyor bence)))
Ciddi mesajlarima guluyon esprili mesajlarıma ciddiye aliyon bir şeyler var sende))Tövbe estağfurullahBunun gelgit ile ne alakası var.
Bazen laf olsun diye yazıyorsun beyazsoy he.
![]()
Neyse.Ciddi mesajlarima guluyon esprili mesajlarıma ciddiye aliyon bir şeyler var sende))
beyazı izleyecem açtım müziğin yolculuğundan burak kutuda almış hemen beyazkorişe özel video yapmıştır inşallah @Çiğdem- aç izle kız donu zilli![]()
ay kendine bağladı hemen .ssbeyazı izleyecem açtım müziğin yolculuğundan burak kutuda almış hemen beyaz![]()
aa beyazda benim dediğim şeyi söyledi korişle nerimana ikinizden bir film gelebilir dedi aylar öncesinden söylemiştim sezon finalindne sonra yazın film çalışmaları olabilir diyekorişe özel video yapmıştır inşallah @Çiğdem- aç izle kız donu zilli![]()