Canlı Para'da Rekor Kırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Canlı Para'da rekor kırıldı

Show TV'de yayınlanan Canlı Para'da dün gece şu ana kadar ki en büyük ödül verildi...

Engin Altan Düzyatan'ın sunuculuğunu üstlendiği Canlı Para'da dün gece şimdiye kadar ki en büyük ödül verildi.
Final sorusunda "Züğürt Ağa filminde Şener Şen'in satılığa çıkardığı köyün adı" soruldu. 'Haraptar' cevabını veren yarışmacılar 250 bin TL kazandı...

Var Mısın Yok Musun da öyleydi. Sezon içinde 500.000 TL'yi alan olmadı. Son bölümde 500.000 TL'yi aldılar. :)

Bu işin içinde bir iş var bence. Desen ki hepsini çekmişlerdi. Büyük ödül alanı sona sakladılar. Bu program canlı öyle bir ihtimal de yok. Belki de kolay sormuşlardır soruları...

Var Mısın Yok Musun da öyleydi. Sezon içinde 500.000 TL'yi alan olmadı. Son bölümde 500.000 TL'yi aldılar. :)
O öyleydi ama 500.000 alan çıkana kadar diye yapmışlardı. Yani o bölümde 500000 alınmasaydı devam edecekti :)
Bu işin içinde bir iş var bence. Desen ki hepsini çekmişlerdi. Büyük ödül alanı sona sakladılar. Bu program canlı öyle bir ihtimal de yok. Belki de kolay sormuşlardır soruları...
Dediğin gibi kolay sorma ihtimalleri yüksek. Yarışmayı izlemedim bilmiyorum ama büyük tesadüf yani :)

Sorular normalde çok zor oluyor. Dün izlemedim ama bence de kolay sormuşlardır. En azından yeterli bir genel kültür ile bilinebilecek sorulardır.