Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

hadi kız şarkını paylaş racabını yapayım :F:F:F
sen niye sıkıştırıyon kızı diğer kaçaklardan haber yok :) hanı nerde tosbağanın yıldız teyzesi yayınlamamış bile :) ayrıca macun @GunesinOglu klibini yolladımı o da yok :) peki @billy billy nin irem birderi birkemiği klip paylaştımı o da yok :))

o kadar kötümü yaa:(
o kadardanda daha kötü:) bu klibi dinledim ya üç gün uykum gelmez :)

sen niye sıkıştırıyon kızı diğer kaçaklardan haber yok :) hanı nerde tosbağanın yıldız teyzesi yayınlamamış bile :) ayrıca macun @GunesinOglu klibini yolladımı o da yok :) peki @billy billy nin irem birderi birkemiği klip paylaştımı o da yok :))

o kadardanda daha kötü:) bu klibi dinledim ya üç gün uykum gelmez :)
sadece @xemrexxx @GunesinOglu kaldılar göndermeyen :F:F:F

@denizz19 aaa bu arada tamda bugünü youtubede paylaşamıyorum klipte politikayla alakalı paylaşımlarmı varmış neymiş videomu engelliyorlar :F:F

bu haftalık irem dericide olduğu gibi seninde videonun tam versionunu koyarım racap süresini belirtip 🙂🙂🙂
İlginç aslında olması lazım ama madem öyle sıkıntı yok. :)

İlginç aslında olması lazım ama madem öyle sıkıntı yok. :)
bu haftaya kadar kullandığın hiçbir şarkıda sorun yoktu iremin albümü hariç diğer şarkıcılarda ama bu şarkı dünya genelinden engelleniyor politika ile alakalı paylaşımlar varmış sanırım klipte gerekçe olarak öyle birşeyler yazıyor diğer şarkılarında sorun çıkmaz inş:F

bu haftaya kadar kullandığın hiçbir şarkıda sorun yoktu iremin albümü hariç diğer şarkıcılarda ama bu şarkı dünya genelinden engelleniyor politika ile alakalı paylaşımlar varmış sanırım klipte gerekçe olarak öyle birşeyler yazıyor diğer şarkılarında sorun çıkmaz inş:F
Sılamın şarkıları çok kıymetli olduğundan devlet koruma politikası güdüyor. :A