keşke lady gagaya seçtirseydin o zaman
keşke lady gagaya seçtirseydin o zaman![]()
ay ben bu hafta sen elenirsin diye planlayıp öyle şarkı seçmiştim tüm planlarımı yıktın zalimsinooo vallamıı![]()
sen niye sıkıştırıyon kızı diğer kaçaklardan haber yokhadi kız şarkını paylaş racabını yapayım![]()
o kadardanda daha kötüo kadar kötümü yaa![]()
sadece @xemrexxx @GunesinOglu kaldılar göndermeyensen niye sıkıştırıyon kızı diğer kaçaklardan haber yokhanı nerde tosbağanın yıldız teyzesi yayınlamamış bile
ayrıca macun @GunesinOglu klibini yolladımı o da yok
peki @billy billy nin irem birderi birkemiği klip paylaştımı o da yok
)
o kadardanda daha kötübu klibi dinledim ya üç gün uykum gelmez
![]()
ay bir susar mısın tüm planlarım yıkıldı zaten .ss
vatandaş dop olmasaydı bu kavganın sonu çok değişik pozisyonlara yol açabilirdiay ben bu hafta sen elenirsin diye planlayıp öyle şarkı seçmiştim tüm planlarımı yıktın zalimsin
hanı irem in klibi nerde ?
ayy napıcaksın iremi konuda paylaşmadı racapta görünücekmiş klip yok amavatandaş dop olmasaydı bu kavganın sonu çok değişik pozisyonlara yol açabilirdi)
hanı irem in klibi nerde ?
İlginç aslında olması lazım ama madem öyle sıkıntı yok.@denizz19 aaa bu arada tamda bugünü youtubede paylaşamıyorum klipte politikayla alakalı paylaşımlarmı varmış neymiş videomu engelliyorlar
bu haftalık irem dericide olduğu gibi seninde videonun tam versionunu koyarım racap süresini belirtip 🙂🙂🙂
Aa aa ben kimsenin arkasından iş çevirmedim şimdiye kadar.ama bazen ben yokken sanki bully ile ortaklaşa kuyumu kazıyorsunuz gibi bir fikre kapılıyorumateş olmayan yerden duman çıkmaz bir işler çevirdiğiniz kesin
)
bu haftaya kadar kullandığın hiçbir şarkıda sorun yoktu iremin albümü hariç diğer şarkıcılarda ama bu şarkı dünya genelinden engelleniyor politika ile alakalı paylaşımlar varmış sanırım klipte gerekçe olarak öyle birşeyler yazıyor diğer şarkılarında sorun çıkmaz inşİlginç aslında olması lazım ama madem öyle sıkıntı yok.![]()
sana güveniyorumda @Bully ye güvenmiyorumAa aa ben kimsenin arkasından iş çevirmedim şimdiye kadar.Dobralık esastır bizde.
![]()
Sılamın şarkıları çok kıymetli olduğundan devlet koruma politikası güdüyor.bu haftaya kadar kullandığın hiçbir şarkıda sorun yoktu iremin albümü hariç diğer şarkıcılarda ama bu şarkı dünya genelinden engelleniyor politika ile alakalı paylaşımlar varmış sanırım klipte gerekçe olarak öyle birşeyler yazıyor diğer şarkılarında sorun çıkmaz inş![]()
youtube un kalitesine uygun bulmadıkları için sansürlemişlerİlginç aslında olması lazım ama madem öyle sıkıntı yok.![]()
Bakalım şu favori üyelik durumlarını atlatana kadar biraz huyuna giderim herhalde.
Sılam kaliteli YouTube değilyoutube un kalitesine uygun bulmadıkları için sansürlemişler![]()
göstereyimde akılda soru işareti kalmasınSılamın şarkıları çok kıymetli olduğundan devlet koruma politikası güdüyor.![]()
tıkladım videoya izleyemiyorum iştegöstereyimde akılda soru işareti kalmasın