Survivor Perşembe Günü de Yayınlanacak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı Survivor bu hafta perşembe günü de yayınlanacak!

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği program cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı olmak üzere haftada 5 gün ekrana geliyordu. Program bu hafta birleşme partisinin olacak olması sebebiyle perşembe günü de ekrana gelecek.

Survivor yeni bölümüyle perşembe, cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı olmak üzere haftanın 6 günü 20.00'da TV8'de!

acun beyin reytingte 1.olamayacağı sadece 2 gün var birisi çarşamba diğeride salı acun perşembeyi deneyecek bence çarşambayıda denemiş hemen kaçmıştı :F
perşembe günü ab gurubunda 10 reytingi bile geçer totelide çok rahat alır çünkü 7 altına düşmez şuan perşembe günü hafta sonundan bile daha boşş acun için her grupta at koşturur büyük ihtimalle acun bey bu perşembe aldıkları reytingi gördükten sonra survivoru salı gününden çekip perşembeye alıcaktır yada 6 gün kalıcaktır sezon bitimine yaklaştıkça haftada 7 gün yapıyor zaten yavaş yavaş başlamış bile hahah:F:F:F

İnsallah sadece bir haftalik olur diyecem ama hic sanmiyorum birlesme partisi falan bahane sanki bes gün yetmiyor birlesme partisini yayinlamaya istese her türlü yeter ama amaci baska akli sira persembeyi deneyecek bu bahaneyle iyi reyting alirsa devam eder artik ah acun ah kendini cok akilli saniyorsun ama yemiyoruz artik yeter birak bu bos oyunlari :D

İnsallah sadece bir haftalik olur diyecem ama hic sanmiyorum birlesme partisi falan bahane sanki bes gün yetmiyor birlesme partisini yayinlamaya istese her türlü yeter ama amaci baska akli sira persembeyi deneyecek bu bahaneyle iyi reyting alirsa devam eder artik ah acun ah kendini cok akilli saniyorsun ama yemiyoruz artik yeter birak bu bos oyunlari :D
Ne var bunda adamın kendi kanalı, kendi programı. :D Îstedigini yapar, dener niye takiyoruz bu kadar? :A

@Yiğitt yavrucum cok fazla olunca sıkıyor artik ya hafta da 5 gün bile fazla 6 nedir ya her seyin bir sınırı var yani :A

Bizimkiler vadiyi yokluktan takip ediyordu survivoru tercih edecekelerdir büyük ihtimal bende izlerken sıkılıyordum diziyi survivor iyi alternatif olur.

Son düzenleme:
Kaç yıldır Vadi'ye kafa tutan yapımlar oldu ama hepsi hüsrana uğradı.Merak etmeyin acunda hüsrana uğrayacak.Vadiye hiçbir yapım kafa tutamaz :)

"Bu haftalik deneme" olarak denir ama reyting guzel gelirse ki gelir sonra öyle devam eder.

Ab'yi rahat alır Total'i ise zorlar alabilirde kestiremiyorum. İyi sonuçlar alır büyük ihtimal Acun Perşembe ısınma turlarını yaptırıyor.

Ab'yi rahat alır Total'i ise zorlar alabilirde kestiremiyorum. İyi sonuçlar alır büyük ihtimal Acun Perşembe ısınma turlarını yaptırıyor.
6.5 7 reytingi gecen yok Totalde alir rahat ab ve abcde sov yapar 8,9,9.5 reyting artık Perşembede var diyebiliriz artık birleşme bahane :A

Acuna yüklenmeyin bu perşembe yayınlanma fikri ona ben verdim.Bilen bilir... Wassaptan yazdiğim cevaplara geri dönmeyince ben de geçen hafta panoramaya geldiğinde fittim yuzune yuzune söyledim. Reyting tablolarını gösterdim acımadım. Seneye tv8'e yönetici yapmak istedi düşüneceğimi söyledim şimdi o beklesin dursun :A