Show Kış Güneşi - Dizi Yorumları

Ya ben ilk bölümü sevmiştim. İkinci bölümü kaçırdım. Bu hafta Nisan'ın Efe'yi öğrendiğini gördüm. Nasıl öğrendi acaba onu sorcaktım izleyen birine. -,-

İzleyen çıkmadı.:F
Bende diyorum bu çocuk nasıl üşenmeyip dizi yorumlayacak.:F Hiç senlik değildi zaten düşündüğüm şey.

İzleyen çıkmadı.:F
Bende diyorum bu çocuk nasıl üşenmeyip dizi yorumlayacak.:F Hiç senlik değildi zaten düşündüğüm şey.

Tabii ki uğraşamam. :F:F
Twitter'Da #KışGüneşi yaz. Orada orum yapıyorlar zaten diziyle ilgili. Git oradan bak ne uğraşıcam. :F

Ben de konusunu açayım mı acaba? :A @xemrexxx

CfMh-ceWQAAqJAE.jpg:large

CfM1P-ZUUAAXkfc.jpg
CfNwmOnW8AEkjYv.jpg

Aynen. Cannes Salı Pazar'ına döndü yapımcılar tüm dizilerini Pazar'da satar gibi götürüyor :F

Ama bu dizi iş yapmalı valla zararına yayınlanıyor birde işin içinde Endemol var masrafı iki kat artıyor, 2 reytingle her hafta bize zarar. :A Bari yurt dışında iş görsün. .ss Sence iş yapar mı?

Dizinin orijinali Resurrection olan diziyi izleyince bizim senaristlerin tutan iyi işleri bile itinayla nasıl batirdigini gördüm)))

Güzelim duygusal dizi nasıl batırılır bu dizi ispati.

Eyvalllah kore dizilerin çekimleri teknikleri bizim çok gerimizde ama senaryo olarak bizlerin çok çok geride olduğumuzu gördüm.

Bir bu diziyi bir de orijinali izleyin şok olacaksınız herkese tavsiyemdir

Dizinin orijinali Resurrection olan diziyi izleyince bizim senaristlerin tutan iyi işleri bile itinayla nasıl batirdigini gördüm)))

Güzelim duygusal dizi nasıl batırılır bu dizi ispati.

Eyvalllah kore dizilerin çekimleri teknikleri bizim çok gerimizde ama senaryo olarak bizlerin çok çok geride olduğumuzu gördüm.

Bir bu diziyi bir de orijinali izleyin şok olacaksınız herkese tavsiyemdir

Sanırım kore dizilerini seviyorsun, Full House'un Tayland versiyonunu öneririm. :)

Sanırım kore dizilerini seviyorsun, Full House'un Tayland versiyonunu öneririm. :)
Full house Türkiyede çekildi ya (ilişki durumu karisik) bayağı izledim ondan izleyebikecegimi pek sanmıyorum geçen i am sory ilove you(bir aşk hikayesi) izleyeyim dedi sahne sahne aynı olunca izleyemedim.. Bu dizide bayağı değişiklik var iki ayrı dizi gibi izlemek sıkmadı

Full house Türkiyede çekildi ya (ilişki durumu karisik) bayağı izledim ondan izleyebikecegimi pek sanmıyorum geçen i am sory ilove you(bir aşk hikayesi) izleyeyim dedi sahne sahne aynı olunca izleyemedim.. Bu dizide bayağı değişiklik var iki ayrı dizi gibi izlemek sıkmadı

Ama bizimkiler kore versiyonundan uyarlamış, çoğu kişiye göre Tayland versiyonu daha başarılı birde kore versiyonu Full House Take 2 var oda iyi diyorlar. :D

She Was Pretty'i izledin mi??

Ama bizimkiler kore versiyonundan uyarlamış, çoğu kişiye göre Tayland versiyonu daha başarılı birde kore versiyonu Full House Take 2 var oda iyi diyorlar. :D
Bakayım bir full hose. romantik komedilere pek bakmıyorum 2-3bölüm kenidni belli ediyor inşallah farklı versiyondur