3 Haziran Cuma Beyaz Show Konukları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; yeni albümüyle müzik dünyasında yine fırtınalar estiren, pop müziğin güçlü yorumcularından Gülşen, “İzmir Çetesi” dizisinin Selami’si Mustafa Üstündağ ve Ateş’i Kenan Ece ile pop müziğin parlayan isimlerinden Simge konuk olacak.
Sohbeti, eğlencesi, esprisi, Ayşe Egesoy’la “Damar Damar Üstüne” köşesinin Best Of’ları, “Üniversitelilerle Yarışma” bölümü ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show bu gece de yine şahane! Sakın kaçırmayın!

Cuma günüde bizim mezuniyet balosu var ondan erken çıkıp Beyaz Show'u izlemem lazım çünkü Gülşen var...

Bu hafta fazla kimse yok ama İzmir Çetesi'nin oyuncularını çıkarmaları iyi olmuş. Ayrıca cuma 22.30'da hem İzmir Çetesi var hemde oyuncuları Beyaz Show'a konuk.

ne diyon hacı hastasıyım süper şarkıcı süper güzel süper süper süper

O zaman söylede Geniş Aile'ye konuk olsun dizi tadından yenmez senin için değil mi? 🙂

Cuma günüde bizim mezuniyet balosu var ondan erken çıkıp Beyaz Show'u izlemem lazım çünkü Gülşen var...

Bence mezuniyetin tadını çıkar hayatında bir kere olacak şey.Programı indirip izlersin hemde reklamsız olur hemde saklama imkanın olur :)

Sadece bir tavsiye...

Bu arada İzmir Çetesi ve Geniş Aile son şanslarını kullanıyor yine olmazsa Geniş Aile ,İzmir Çetesi Yaz bittikten sonra final yapar.

Bence mezuniyetin tadını çıkar hayatında bir kere olacak şey.Programı indirip izlersin hemde reklamsız olur hemde saklama imkanın olur :)

Sadece bir tavsiye...

Tavsiyen için saol...Ama canlı canlı izlemek varken diğer ihtimali pek düşünemiyorum.Zaten Gülşen pek programa çıkmıyor, çıkıyorsada ben görmüyorum.O yüzden izlemem şart...

Güzellik görecelidir.Ben beğenmiyorum.Beğendiğim tek şarkıcı Ayşe Özyılmazel Ve Sıla.

Ayşe Özyılmazel'in sesi tam bir fiyasko ama güzellik olarak iyi...Sıla desen sesi süper hemde çoook güzel ama benim için Gülşen her zaman 1 numaradır ses ve güzellik olarak..Ama Sıla'yıda kenara atmamak gerek o da süper...İkisinide dinliyorum...

Saat 20:00 de başlayacak Balo ben 22:30 da çıksam ordan eve gelip izleyebilirim olabilirmi adminim böyle...