...Öyle Bir Geçer Zaman Ki-Yaşananlar...

The Killing

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
160
Bazen bazı arkadaşlar sevdikleri dizileri bazı özel sebeplerden dolayı izleyemiyorlar. Ben de dizide geçen olayı çok çok fazla ayrıntıya girmeden fakat iyi bir anlatımla arkadaşlara sunmak istiyorum. Yeni bölüm başlayınca olan olayları buraya yazacağım. Destekleyin ya da desteklemeyin, ben yapacağım.

Yeni bölüm başlayınca olayları buraya yazmaya başlayacağım. :)

Güzel bir uygulama. Ama sitede sen ve benden başka Öyle Bir Geçer Zaman Ki severi yok pek.

Bildiğim kadarıyla var. Ben de tapmıyorum aslında Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye. Özellikle son 3 bölümden beri sıkılarak izliyorum. Kimse ilgi göstermese de konuya ben yazacağım, ilgin için teşekkürler. :)

Bir diziye tapmak mantıksız zaten bence. Ben senaryonun geçtiğimiz hafta biraz düzelmeye başladığını gözlemledim. Ama şu Cemile ve bebeği konusu devam ettikçe 25 reytingi geçemez. Ama 22-23 reyting de fena değil. Şu anda hala Türkiye'de en çok izlenen dizi... Ben son 7-8 yılda her hafta 20 reytingi geçen en kötü 22 reyting alan bir dizi hatırlamıyorum. Reytingleri hala inanılmaz. Ama diziye yeni bir kan gelmesi lazım. Cemile ölse belki iyi olur dizi için... Farklı şeyler izleriz en azından... Ayrıca benim laptop'um yok. 4 dakikalık reklamlarda konuna ilgi göstereceğim. Bölüm tahmini de yapayım:

- Cemile ölmez gibi ama belli de olmaz.

- Murat ile Soner arasında sert tartışmalar geçeceği ve Aylin meselesinin çıkmaza gireceği fragmanlardan da belli açıkçası...

- Ali, tekrardan Osman'a yaklaşmaya başlıyor gibi.

- Ve en önemlisi de Cemile'nin hamileliği ortaya çıkabilir. Bu da reytingleri zıplatır.

Son düzenleme:
Bir diziye tapmak mantıksız zaten bence. Ben senaryonun geçtiğimiz hafta biraz düzelmeye başladığını gözlemledim. Ama şu Cemile ve bebeği konusu devam ettikçe 25 reytingi geçemez. Ama 22-23 reyting de fena değil. Şu anda hala Türkiye'de en çok izlenen dizi... Ben son 7-8 yılda her hafta 20 reytingi geçen en kötü 22 reyting alan bir dizi hatırlamıyorum. Reytingleri hala inanılmaz. Ama diziye yeni bir kan gelmesi lazım. Cemile ölse belki iyi olur dizi için... Farklı şeyler izleriz en azından... Ayrıca benim laptop'um yok. 4 dakikalık reklamlarda konuna ilgi göstereceğim.

Teşekkür ederim yine de ilgin için. Cemile'yi öldürmeme sebepleri ev hanımlarının bu kadını çok sevmeleri. O ölürse %1 reyting kaybı bile olabilir. Sokaktaki 15-16 yaşındaki emolar bile, ''Yazık ya bu Cemile'ye...'', ''Bu kadın çok ilgileniyor Osman'la.'' gibi cümleler sarf ediyor. Cemile'yi gelecek sezon bile çıkarsalar seyirci bunu hazmedemez. Konuya ilgi göstereceğin için teşekkürler. :)

Bir diziye tapmak mantıksız zaten bence. Ben senaryonun geçtiğimiz hafta biraz düzelmeye başladığını gözlemledim. Ama şu Cemile ve bebeği konusu devam ettikçe 25 reytingi geçemez. Ama 22-23 reyting de fena değil. Şu anda hala Türkiye'de en çok izlenen dizi... Ben son 7-8 yılda her hafta 20 reytingi geçen en kötü 22 reyting alan bir dizi hatırlamıyorum. Reytingleri hala inanılmaz. Ama diziye yeni bir kan gelmesi lazım. Cemile ölse belki iyi olur dizi için... Farklı şeyler izleriz en azından... Ayrıca benim laptop'um yok. 4 dakikalık reklamlarda konuna ilgi göstereceğim. Bölüm tahmini de yapayım:

- Cemile ölmez gibi ama belli de olmaz.

- Murat ile Soner arasında sert tartışmalar geçeceği ve Aylin meselesinin çıkmaza gireceği fragmanlardan da belli açıkçası...

- Ali, tekrardan Osman'a yaklaşmaya başlıyor gibi.

- Ve en önemlisi de Cemile'nin hamileliği ortaya çıkabilir. Bu da reytingleri zıplatır.

Son yorumladığın zaten kesin gibi. Fakat anladığım kadarıyla Soner'in Ali'ye sahip çıkması Aylin'i fena hâlde bozacak. Fragmanda ağzı açık kalıyor kız. Murat'a daerkeklik gelmiş be! O neydi öyle, fragmanda bile korkuttu beni. :)

Bir şey değil... Sevdiğim bir dizi yorumlarımızı paylaşırız seninle... Bu arada Cemile'nin hamileliği ortaya çıkacak büyük ihtimal bu da bomba olur. Dizinin konusu seneye değişirse ve güzelleşirse Cemile olmadan da olabilir bence. Gelecek sezon için bomba tahminler var.

2. mesajını yeni gördüm. Murat'ın yıkılması ve aşırı agresifleşmesi normal... Sonuçta kandırıldı ve saf gibi bunu günlerce fark etmedi. Sinirlenmesi normal. Cemile'nin hamilelik olayı ortaya çıkınca ne olacak merak ediyorum açıkçası. Ayrıca Cemile yaşar mı yaşamaz mı, bebek sağ mı öldü mü bunlar da can alıcı sorular.

Son düzenleme:
Bir şey değil... Sevdiğim bir dizi yorumlarımızı paylaşırız seninle... Bu arada Cemile'nin hamileliği ortaya çıkacak büyük ihtimal bu da bomba olur. Dizinin konusu seneye değişirse ve güzelleşirse Cemile olmadan da olabilir bence. Gelecek sezon için bomba tahminler var.

Bazı forumlarda ''Balıkçı bunu duyunca çok sinirlenecek ve Ali'ye zarar verecek.'' diyorlar. Bu senaryo hoş olabilir fakat bunu bile abartırlarsa ben artık Öyle Bir Geçer Zaman Ki izlemem arkadaş. :)

2. mesajını yeni gördüm. Murat'ın yıkılması ve aşırı agresifleşmesi normal... Sonuçta kandırıldı ve saf gibi bunu günlerce fark etmedi. Sinirlenmesi normal. Cemile'nin hamilelik olayı ortaya çıkınca ne olacak merak ediyorum açıkçası. Ayrıca Cemile yaşar mı yaşamaz mı, bebek sağ mı öldü mü bunlar da can alıcı sorular.

Bana göre Cemile yaşayacak. Ölürse de çok umrumda olmaz ama yaşayacak. :)

Geçtiğimiz haftanın final sahnesinde Cemile'nin gözlerinin hali beni çok etkilemişti. Cemile bence artık efsaneleşmiş bir karakter :D Ayrıca ölürse seneye ne olacağını tahmin bile etmek istemiyorum. Daha doğrusu gelecek bölümde neler olacağını düşünemiyorum. Çünkü çocukları annelerine aşırı bağlılar. Babaları olmadığından annelerine aşırı bağlılar. Anneleri de sırf babaları yüzünden ölürse çıldırırlar.

Final senaryosu çalınmış galiba. Senaryo gidişatında Osman'ın Ali'yi öldüreceğini duymuştum. Osman'ın Ali'yi öldürecek kadar çıldırmasında Cemile'nin ölmesinin etkisi olabilir. Ölmüş olabilir yani.

35. bölümde:

- Kan kaybeden Cemile hastaneye kaldırıldı. Bu olayı bütün aile üyeleri kısa zamanda duydu. Ama " mide kanaması " sanmışlardı. Caroline, Cemile'nin hamilelikten bu olayı geçirdiğini doktordan öğrendi ve zevkle söyledi ama çocuğu balıkçıdan sanmıştı. Ali ise çocuğun kendisinden olduğunu ve tecavüz ettiğini söyledi. Mete bu sefer şok geçirdiğinden ne yapacağını bilemedi.

- İnci hocanın hastalığı gittikçe arttı. Saçları döküldü ve kimsesizler yurdunda büyüdüğünü anlattı.

- Ahmet'in ise hayatı hala tehlikede.

35. bölümde:

- Kan kaybeden Cemile hastaneye kaldırıldı. Bu olayı bütün aile üyeleri kısa zamanda duydu. Ama " mide kanaması " sanmışlardı. Caroline, Cemile'nin hamilelikten bu olayı geçirdiğini doktordan öğrendi ve zevkle söyledi ama çocuğu balıkçıdan sanmıştı. Ali ise çocuğun kendisinden olduğunu ve tecavüz ettiğini söyledi. Mete bu sefer şok geçirdiğinden ne yapacağını bilemedi.

- İnci hocanın hastalığı gittikçe arttı. Saçları döküldü ve kimsesizler yurdunda büyüdüğünü anlattı.

- Ahmet'in ise hayatı hala tehlikede.

Çok heyecanlı değildi. Fragmana baktığımda daha iyi bir bölüm beklerdim. İşim olduğu için dün yazamadım. Bir dahaki hafta böyle olmayacak, teşekkürler. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato