Show İstanbul Sokakları - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Show Tv'nin yeni ve iddialı dizisi "İstanbul Sokakları" bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı, senaristliğini Zülküf Yücel’in üstlendiği dizinin basrollerinde Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu, Derya Alabora, Naz Elmas, Turgut Tunçalp, Mine Şenhuy Teber, Güven Murat Akpınar, Mehmet Çevik ve Yıldız Kültür yer alıyor.

"İstanbul Sokakları" yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'da Show Tv'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Dizinin jeneriği çok güzel olmuş, İntizarın sesine benzettim :)

Dizi Cemil ile Fırat arasındaki mücadeleyi anlatıyor sanirsam. Tabi bu mücadele içinde olacak ve doğacak aşklar.

Refik'i görmek sevindirici, bu adamı Hanımın Çiftliği dizisinde çok seviyordum.

Bu arada Refik ile Fırat Hanımın Çiftliği dizisinden sonra yine aynı dizide. Yönetmen, senarist de aynı. :bhr: Bütün ekip yıllar sonra buluşmuş bu dizide, izlememek olmaz.

Nazli'ya kalp gerekiyor, kendisi kalp hastası. Kalp büyümesi varmış.

Ha son olarak Akasya Duragi'ndaki Seyitin karısı Zeyno da dizideymiş. :Z

Reklam arası açtım diziyi. Müziği güzelmiş. Ama Show TV dizileri tutmuyor ya. Çok sağlam işler olmalı.

Gizem'im için tutmasını isterim. :bhr: Vakit bulabilirsem ilk bölümü izleyeceğim bi ara :D

Bak mutlaka, bu sezon PK hariç dram dizin yok. Hem yazın da devam edecek. :bhr:

Bu ev bana tanıdık geldi. Yine Goldun yıllar öncesi bir dizisi İFFET vardı, o ev değil mi burası @cookies ? :X
İnşallah yarın 3'ün üstünde gelir reytingler Pazartesi başlayan diziler ölü doğuyor.ss

Kırgın Çiçekler'e darbe vurur inşallah dizi :A

Fırat ve Nazlı karşılaştı sonunda :Z

Fırat Nazlıyı baloya davet etti. :bhr:

Nazlı çok güzel oldu, güzel çift oldular :Z

Kıza yenge dediler ya la :F

Ahahah sokak çocuklarını yemeğe saldı Fırat, misafirler cins cins bakıyor :F

Sibel mod on kıskançlık :A

Of cok huzunlu bir bölumdu. Cok etkilendim :( Simdi tekrari yeni bitti. Böyle olacaksa bölumler izlemek istemiyorum.
Cok begendim diziyi. Oyuncularida saglam.
Pek dizi izlemem ve hic bir diziyi bastan sona izlemiyorum son senelerdir. Ara sira izledigim diziler oluyor Buda onlardan biri olacak. Özetler ve fragmanlarla takip ederim :)

Son düzenleme: