2015 En Favori Film - 2015 Başlıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
FavoriForumum'un yeni adıyla Fav10.net'in geleneksel hale gelen 'En Favori' etkinliklerinden bir tanesi olan "En Favori Film" başlıyor!

Bu sene altıncısı düzenlecek olan etkinlikte 2010 yılında Issız Adam, 2011'de Aşk Tesadüfleri Sever, 2012'de ise Kurtlar Vadisi Filistin kazanmıştı. 2013 yılında Yerli ve Yabancı olarak ikiye ayrılan etkinlikte, yerli film galibi Uzun Hikaye; yabancı film galibi Silver Linings Playbook, geçtiğimiz sene ise yerli filmin galibi Kelebeğin Rüyası, yabancı filmin galibi ise The Wolf of Wall Steet olmuştu.

Etkinlikte bir yıl geriden geldiğimiz için etkinliğimizde 2014 filmleri yarışacak.

Not: Etkinliklerden bildirim almamak için konuya mesaj yazarak belirtebilir veya bana özelden durumu belirtebilirsiniz. Özellikle filmlere yoğun ilgisi olan arkadaşların oylarını bekliyoruz...

En Favori Film - 2015 oylamaları cuma günü FavoriForumum'da!

indir.png

@Yiğitt hayırlı olsun canısı bekliyoruz merakla. :D Şimdiden emeklerine sağlık. :bhr:

Yabancı film konusunda biraz zayıfım ama elimden geleni yapmaya çalışırım yine de. :F

@Yiğitt hayırlı olsun canısı bekliyoruz merakla. :D Şimdiden emeklerine sağlık. :bhr:

Yabancı film konusunda biraz zayıfım ama elimden geleni yapmaya çalışırım yine de. :F
Teşekkür ederim canısı, hiç mi yabancı film izlemiyorsun? (b)

Yerli filmlere evet ama yabancılarla çok aram yok. :D Hayırlı olsun @Yiğitt :)
Yerli filmlerin çoğunu tanıyorsun zaten, yabancılık çekmessin. :D Yabancı filmlere de bekliyorum yine de. :bhr:

Teşekkürler. :)

Yerlilerde ayrıntıya gerek yok, Kış Uykusu'nun rakibi yok. :)

Yabancılarda Whiplash, Budepest Oteli ve Kayıp Kız filmleri başlıca favorilerim konumunda. :)
Yerli filmlerde çok iddialı isimler var, Recep İvedik 4 varken Kış Uykusu'nun pek gideceğini sanmıyorum. :D

Yabancılardan Boyhood(Forumda pek beğenilmese de uzunca süre ilerleyeceğini sanıyorum), Selma ve Whiplash filmlerinin yürüyeceğini düşünüyorum. :)

Teşekkür ederim canısı, hiç mi yabancı film izlemiyorsun? (b)

Yerli filmlerin çoğunu tanıyorsun zaten, yabancılık çekmessin. :D Yabancı filmlere de bekliyorum yine de. :bhr:

Teşekkürler. :)
Bazen izliyorum canım o kadar da değil bakalım etkinlikteki 120 yabancı filmin kaçını tanıyabileceğim :F

Teşekkür ederim, oylarını bekliyorum. :bhr:

Bazen izliyorum canım o kadar da değil bakalım etkinlikteki 120 yabancı filmin kaçını tanıyabileceğim :F
Ben bile liste yaparken baya tanıdım filmleri, izlemediklerimden bile yorumlara falan göre vereceğim. :D

Yerlilerin %90'ını izlemişsindir, Recep'ten Deliha'ya, Unutursam Fısılda'dan Eyvah Eyvah'a kadar baya iddialı filmler var. :bhr:

@Maskeli Fedai yorum yapmadan kaçtın, filmlerle içlı dışlı olanların vetosuna izin yok. 😎

hayırlı olsun:) bekliyoruz.:)
Teşekkür ederim, oylarını bekliyorum. :)

Teşekkür ederim, oylarını bekliyorum. :bhr:

Ben bile liste yaparken baya tanıdım filmleri, izlemediklerimden bile yorumlara falan göre vereceğim. :D

Yerlilerin %90'ını izlemişsindir, Recep'ten Deliha'ya, Unutursam Fısılda'dan Eyvah Eyvah'a kadar baya iddialı filmler var. :bhr:

@Maskeli Fedai yorum yapmadan kaçtın, filmlerle içlı dışlı olanların vetosuna izin yok. 😎

Teşekkür ederim, oylarını bekliyorum. :)
ama oylamada izlemediğimiz filmlerde olacaktır nasıl oylayacağız?

Yerli filmlerde çok iddialı isimler var, Recep İvedik 4 varken Kış Uykusu'nun pek gideceğini sanmıyorum. :D

Yabancılardan Boyhood(Forumda pek beğenilmese de uzunca süre ilerleyeceğini sanıyorum), Selma ve Whiplash filmlerinin yürüyeceğini düşünüyorum. :)

Recep İvedik ile Kış Uykusu'nun isminin yan yana geçmesi bile vahimken olası bir Recep İvedik üstünlüğü... Düşünmesi bile korkunç. :)

Kış Uykusunu en kısa zaman da izleyeyim bende o zaman. Beğenirsem desteklerim :)

Oscar'dan sonra dünyanın en prestijli ödülü olan Cannes Altın Palmiye'yi almış bir film, "Gerçek" anlamında sinema sanatının mükemmel bir örneği. Tabi, etkinlik sinema yarışması değil film yarışması adı altında olacağı için Recep İvedik ile kıyaslanabilmesi mümkündür. Zira her sinematik özellik taşıyan yapım bir filmdir fakat her film sinematik özellikler taşımaz. Pulp Fiction bir sinemadır, Deliha bir filmdir. :)

En iyisi Kış Uykusu dışında yerlilere pek bulaşmayayım yoksa birisi gelip Recep İvedik'i Kış Uykusundan daha iyi bulur, tartışma çıkar. Hiç gerek yok. :D Etiket olarak Kış Uykusu dışında diğer yerli yapımlarda etiket gelmezse sevinirim. :) @Yiğitt

Oscar'dan sonra dünyanın en prestijli ödülü olan Cannes Altın Palmiye'yi almış bir film, "Gerçek" anlamında sinema sanatının mükemmel bir örneği. Tabi, etkinlik sinema yarışması değil film yarışması adı altında olacağı için Recep İvedik ile kıyaslanabilmesi mümkündür. Zira her sinematik özellik taşıyan yapım bir filmdir fakat her film sinematik özellikler taşımaz. Pulp Fiction bir sinemadır, Deliha bir filmdir. :)

En iyisi Kış Uykusu dışında yerlilere pek bulaşmayayım yoksa birisi gelip Recep İvedik'i Kış Uykusundan daha iyi bulur, tartışma çıkar. Hiç gerek yok. :D Etiket olarak Kış Uykusu dışında diğer yerli yapımlarda etiket gelmezse sevinirim. :) @Yiğitt
Kış Uykusu ile Recep'i aynı oylamaya koyayım o zaman. :Z :A