Doğum Günün Kutlu Olsun denizz19!

Nasıl da tanıyorsun beni ama ben beni unutmuşum dananın kulağına meyve suyu kaçırdın video izlettireceğim yarın beni üzmemelisin dostluk bugünler içindir :F sen söyledin az önce ben senin yalancınım :D Sen açmasan vadikızı açardı sanırım :A

Ya da ben açardım bugün benim doğum günüm diye :F

Teşekkür ederim Melekçiğim. Hediyelerim çok güzel. Sen de her daim mesajlarımı beğenebilirsin ben zevkle bildirimleri incelerim :F

:F:F ayyy bide incelemede gör boğarım seni valla :Fbeğenmene sevindim

doğum günün kutlu olsun @denizz19 sevdüceklerinle birlikte mutlu mesut ve sağlıklı uzun ömürler dilerim :))

ayrıca doğum günü kutlaması kurukuruya olmaz diye birde sana hediye gönderiyorum burdan :) bu nedir diye merak ettiysen emin ol işine çok yarayacak bişey :) özellikle bir gün gelirde saçlarını kırkmaya pardon kesmeye kalkarsan elinde bulunsun:) bu son model teknolojiyle üretilmiş bir makinadır değerini bilesin :)
lister-nexus-koyun-kirkma-makinasi-buyuk.jpg

tebrikler totalin dibi aman gülü :) sana önce kedimiz elizabethi hediye etmeyi düşündük ancak aşırı totalliğinden gelen pastorallikle sana kuzumuzu hediye etmeye karar verdik :A
Ekli dosyayı görüntüle 49959
O kuzunun nesquiklerini de sana yollayacam ben :A

Doğum günün kutlu olsun Deniz sevdiklerinle birlikte nice güzel ve mutlu yıllara.
Teşekkür ederim de yine çok ciddisin dövseydin :A

Mutlu yıllar Deniz, sevdiklerinle beraber nice yıllara :) Bu da hediyen :F

Teşekkür ederim albüm track hediyem güzelmiş. :A Gerçek albümü alıp kargoyla senin ödemen koşuluyla yollayabilirsin :D

Nice senelere bu arada o saçları kes diyecem ama o saça makine girmez yada makas :D:D
Teşekkür ederim zaten çim biçme makinesi kullanıyoruz :A

@denizz19 Doğum günün kutlu olsun aga nice mutlu yıllara 🙂
Sağ ol aga hep beraber inşallah :)

@denizz19 doğum günü kutlu olsun. :D Demek benim yaşımdayken foruma katılmışsın. :D

Buda hediyen. :A İzlersin artık Neflix'ten. :AEkli dosyayı görüntüle 49962
Komik mi :A Teşekkürler Haruncuk :D

doğum günün kutlu olsun @denizz19 sevdüceklerinle birlikte mutlu mesut ve sağlıklı uzun ömürler dilerim :))

ayrıca doğum günü kutlaması kurukuruya olmaz diye birde sana hediye gönderiyorum burdan :) bu nedir diye merak ettiysen emin ol işine çok yarayacak bişey :) özellikle bir gün gelirde saçlarını kırkmaya pardon kesmeye kalkarsan elinde bulunsun:) bu son model teknolojiyle üretilmiş bir makinadır değerini bilesin :)
lister-nexus-koyun-kirkma-makinasi-buyuk.jpg
@destere sadece saç için mi bu :A teşekkürler

O kuzunun nesquiklerini de sana yollayacam ben :A

Teşekkür ederim de yine çok ciddisin dövseydin :A

Teşekkür ederim albüm track hediyem güzelmiş. :A Gerçek albümü alıp kargoyla senin ödemen koşuluyla yollayabilirsin :D

Teşekkür ederim zaten çim biçme makinesi kullanıyoruz :A

Sağ ol aga hep beraber inşallah :)

Komik mi :A Teşekkürler Haruncuk :D

@destere sadece saç için mi bu :A teşekkürler

ben o amaçla hediye ettim:) ama tabi duruma göre istediğin şekilde kullanabilirsin :) orası sana kalmış yani :)

Eva Green'i tanımamak acı verici.:D Gerçek bir kalite. Oyunculukta çok fazla iyidir kendisi. :A Penny Dreadful izleyenler bilir. :D
kadın harika bişey ama ufak tefek kusurlar var fotoda :) kadın biraz daha öne eğilse mesela değeri daha bir artacaktı sanki :) bu şekildede güzel ama tam bişey göremedik sanki :)