Allah razi olsun bu adam sayesinde Dirilis fragman konularini kurtariyorumAdam telefon kamerasıyla çekmiş ya.
Bizde açmasını biliyoruz emin olabilirsin.Allah razi olsun bu adam sayesinde Dirilis fragman konularini kurtariyorum
Görüntü çok kötüydü işkenceAdam telefon kamerasıyla çekmiş ya.
Bana dua edeceginize yaptiginiza bakin sayemde bu tur konularla ugrasmak zorunda kalmiyonuz işte daha neBizde açmasını biliyoruz emin olabilirsin.
Açmana bişey diyen yok zaten. Telefonla görüntü alman komik olmuş.Bana dua edeceginize yaptiginiza bakin sayemde bu tur konularla ugrasmak zorunda kalmiyonuz işte daha ne
La ben mi cekmisim ki o goruntuyu Ben ceksem o kadar kalitesiz olmaz Benim youtube hesabim buAçmana bişey diyen yok zaten. Telefonla görüntü alman komik olmuş.
Valla ben senden beklerim böyle şeyleri.La ben mi cekmisim ki o goruntuyu Ben ceksem o kadar kalitesiz olmaz Benim youtube hesabim bu
Yanlis seyleri yanlis kisiden bekleme o zamanValla ben senden beklerim böyle şeyleri.
Peki.Yanlis seyleri yanlis kisiden bekleme o zaman
Vayyy.Yanlis seyleri yanlis kisiden bekleme o zaman
Sado'ya dedi zaten az askerim var ama askerlerim moğolun en iyi savaşçıları diye.Noyan eski gücüne döndü beni çok sevindirdi Ertuğruldan da kurtarmayı başarmıs Dündar ve Yiğiti Yiğitin canı tehlikede Noyan delilik yapabilir.Halimenin dogurmasini beklemiyordum sürpriz oldu. @Billy Kane bu arada farkındamısın Noyanın askerleri çok daha güçlü bölümde de gördük hiç ölmediler ok dışında
Artik cok daha heyecanli olacakSado'ya dedi zaten az askerim var ama askerlerim moğolun en iyi savaşçıları diye.
Bencede. Sezon finali yaklaştı senaryo farklı yöne gidiyor.Artik cok daha heyecanli olacak
Kösedağ savaşı olacakmı onu bekliyorum.Bencede. Sezon finali yaklaştı senaryo farklı yöne gidiyor.