Kız sen dün sabah Zuhal'ciydin. Aksam da Seda'cı mı oldun. Yoksa rüzgar nereye eserse mi diyorsun.ayy o kadın mümkünse açıklama falan yapmasın 2 açıklama yaptı suratından samimiyetsizlik akıyor doğruyu söylüyorsa bile okadar samiyeyetsiz söylüyorki bu haksız diyorum en son bir yazı yazmıştım bundan sonra sen açıklama falan yapma allah aşkına dedim zuhal için o günden sonra reyting tablosu verelek cevap vermeye baslamıs benimi takip ediyor nedir
Zuhal Topal orkestraya cal oynayalim demedi. Bunu diyen gelin adayiydi. Ikincisi Serpil Hanima ev vermeye gelen beyefendi talip olarak cikmamisti zaten ucuncusu istekler asiri fazla olmaya basladi lafi Serpil hanim icin degil. Seda Sayanin sayfasinda yazan kizi kanserhastasi Ilknur hanimicin denmisti. hep atın sen ve seda, esra!
Uzatmayalım en iyisi dürüstü Zuhal net bunu nasıl göremiyorsun? aşaşırıyorum? çok?Ya sen neden zuhala bu kadar güveniyorsun bakıyorum ben programa annemde bakar
yahu bir kere bile evlendirmedi kimseyi annem bile diyor ki uzun zamandır annem izler
zuhali bu program kimseyi evlendirmiyor şov yapıyor diyor o kadar belli sen körü körüne
savunuyorsun zuhalı
hiçbirini tutmuyorum ben ayolll önüme kim gelirse 100 tekme hahahaKız sen dün sabah Zuhal'ciydin. Aksam da Seda'cı mı oldun. Yoksa rüzgar nereye eserse mi diyorsun.
esra erol çok ahlaksız bir kadın bu düşünceler kendi düşüncem seven sever ona birşey demem ama yıllardır bu kadın reyting için yapmadığı rezillik kalmadı en son daha yeni bir yaratık çıkarmış televizyona bana milyon dolar verseler o yaratığı türk halkının karşısına çıkarmam kimseye saygısı yokki esra erolun daha canlı örnek yeni oldu reyting dışı düşündüğü birşey yok bu kadının
Uzatmayalım en iyisi dürüstü Zuhal net bunu nasıl göremiyorsun? aşaşırıyorum? çok?
Vallahiönceki mesajlarımda herşeyi yazdım oradan bakarsın yorulduk artık bu milletten güvenilmeyecekinsanlara güveniyorlar çok çok yazık. sonradn göreckler onlar!! ))Ahlaksızlık olarak nesini gördün çiğdem şu an savunma adına demiyorum ben
esra erolun ahlaksız neyini gördünde bunu diyorsun sana birşey diyimmi o zuhala
çıkan hanife varya onu esra kovdu çünkü niyetini anladı kızın zuhal şu an esranın
adayları ile programa devam ediyor bence esra ahlaksız bir kadın değil bu işi en iyi
yapan esradır bence gerçekten uzun zamandır susuyordu sonunda konuştu
katılmıyorum sana çiğdem
Buna gülerim ben zuhal neresi dürüst yapma allah aşkına nikah memuruna
bir açıklama gelmedi serpil örümcer konusunda çıkıp birşey demediler seda
sayanda esra da kendini savunuyor ama zuhal tarafında b irşey yok dedikleri
sadece rating başka bir açıklama yok
kızım sen esrayı yenimi takip etmeye başladın yıllardır bu kadın reyting için bir kendisini satmadı yeni takip ediyorsanda esra o yaratığı televizyona çıkartarak tekrar ne mal olduğunu gösterdi adam akıllı bir sezonu yok bu kadınınAhlaksızlık olarak nesini gördün çiğdem şu an savunma adına demiyorum ben
esra erolun ahlaksız neyini gördünde bunu diyorsun sana birşey diyimmi o zuhala
çıkan hanife varya onu esra kovdu çünkü niyetini anladı kızın zuhal şu an esranın
adayları ile programa devam ediyor bence esra ahlaksız bir kadın değil bu işi en iyi
yapan esradır bence gerçekten uzun zamandır susuyordu sonunda konuştu
katılmıyorum sana çiğdem
Buna gülerim ben zuhal neresi dürüst yapma allah aşkına nikah memuruna
bir açıklama gelmedi serpil örümcer konusunda çıkıp birşey demediler seda
sayanda esra da kendini savunuyor ama zuhal tarafında b irşey yok dedikleri
sadece rating başka bir açıklama yok
kızım sen esrayı yenimi takip etmeye başladın yıllardır bu kadın reyting için bir kendisini satmadı yeni takip ediyorsanda esra o yaratığı televizyona çıkartarak tekrar ne mal olduğunu gösterdi adam akıllı bir sezonu yok bu kadının
Vallahiönceki mesajlarımda herşeyi yazdım oradan bakarsın yorulduk artık bu milletten güvenilmeyecekinsanlara güveniyorlar çok çok yazık. sonradn göreckler onlar!! ))
Abla ben senden şüphelenmeye başladım yalnız. Esra yada Seda'da sana para vermiş olabilir bizi savunun diye. Çünkü onlar bile kendilerini senden daha az savunuyorlar.hayır ben esrayı uzun zamandır ara ara bakarım kendini sattığınıda görmedim
Ben kimseye güvenerek yorum yapmıyorum izlediğimi dedim
ben bu programları sıkı takip eden biri değilim düşüncemi dedim
bence bu işi en iyi yapan esra erol dur
Hiç de bile en iyi Zuhal Topal. belli de zaten her yönnden. )) nsıl göremiyrsn halen çok şaşırıyorum sana özellikle yav??? ))hayır ben esrayı uzun zamandır ara ara bakarım kendini sattığınıda görmedim
Hiç de bile en iyi Zuhal Topal. belli de zaten her yönnden. )) nsıl göremiyrsn halen çok şaşırıyorum sana özellikle yav??? ))
bir o kaldı yapmadığı diyorum zaten ayollhayır ben esrayı uzun zamandır ara ara bakarım kendini sattığınıda görmedim
Helal olsun. Yürü bee.bir o kaldı yapmadığı diyorum zaten ayoll
kadın secdeye gidiyor tarkan cd sini kuran gibi 2 defa öpüp alnına koyuyor 3 defa yapsa tam olucaktı o yaratığı kovdu sonra reyting için tekrar getirdi sonra tekrar gitmiş ama bu seferde esra utanmadan o ayratığı savunan bir açıklama yapıyor bu kadında utanma arranma yok esra adam olsaydı o bahsettiğim hareketi yapınca kovucaktı direk o yaratığı okadar insan izliyor her önüne geleni sen insanların karşısına çıakrtamazsın
🙂🙂🙂
bir o kaldı yapmadığı diyorum zaten ayoll
kadın secdeye gidiyor tarkan cd sini kuran gibi 2 defa öpüp alnına koyuyor 3 defa yapsa tam olucaktı o yaratığı kovdu sonra reyting için tekrar getirdi sonra tekrar gitmiş ama bu seferde esra utanmadan o ayratığı savunan bir açıklama yapıyor bu kadında utanma arranma yok esra adam olsaydı o bahsettiğim hareketi yapınca kovucaktı direk o yaratığı okadar insan izliyor her önüne geleni sen insanların karşısına çıakrtamazsın
🙂🙂🙂
sedayada 2 çift sözüm var onada tek konu açılırsa söylerimHelal olsun. Yürü bee.
Birazda Seda'ya laf çarp. Hep Esra olmaz.
Olay... Olay... Olay...
Zuhal Topal'dan Günlerdir Beklenen Çok Önemli Açıklama... Az Sonra canlı yayında, Seda ve Esra ikilisi hakkında!
Ne söyledigini buraya da yaz.Olay... Olay... Olay...
Zuhal Topal'dan Günlerdir Beklenen Çok Önemli Açıklama... Az Sonra canlı yayında, Seda ve Esra ikilisi hakkında!