Survivor 2016 - 43. Bölüm Yorumları

Hayir SMS devam ediyordu. SMS isimler yazildiginda kapaniyor. Twitter yikiliyor su anda. Tugbaya cok destek var
Etkili konusmasi bana isimler yazıldıktan sonra gibi geldi gib ama zaten tugbanin ismi yazikacagi biliniyor fanlari tuğbaya her hafta yukleniyor(her hafta yuklendikleri icin onlarin ds gucu azaliyor) negihanin surekli tugbayi sattigi da biliniyor bu konusmalar illa etkili olur yunus bana bir tik uste geliyor reyting katkisi yunusun bir tijk otede tugba negihan ile kavga etseydi acun sms destegi verirdi ama tugba cok pasif davrandigi icin acunun sms destegi yunustan olur diye düşünüyorum

Neyse gelelim simdi sampiyonumuza daha dogrusu acunun sampiyonuna "SURVİVOR'UN BU SEZON Kİ SAMPİYONU SERKAY TÜTÜNCÜ" olacak.. Simdi cogu arkadasimiz bana karsi cikacak olmaz öyle sey diyecek dalga gecme diyecek ama bu mesajim burada duruyor serkay sampiyon olunca alinti yaparim bu mesaji :D @Maskeli Fedai @Bully @EFE UYSAL @beyazsoy @Forumdash @vadikızı @Yiğitt @GunesinOglu ve izleyen herkes :D
Serkayin atislari kotu kibrisa kalır ama kibrista elenir

1.yi açıkla reyiz :A

Neyse Acun şu Serkayın ışınlanma olayı ile ilgili açıklama yapar herhalde geçen seneki Serenay olayı gibi bakalım ham görüntüleri yayınlayacak mı
Serkayin kazannasini isteseler buna ne gerek var sonunda atis yok mu yattaraya kotu atis yaptirirlar buna ne gerek var.

Oyunlarda asla hile olmaz okursa kimse hirsla mücadele etmez mücadele okmazsa yarışlar izlenmez.. Acunun yapacagi en büyük hata bu olur

Serkayin kazannasini isteseler buna ne gerek var sonunda atis yok mu yattaraya kotu atis yaptirirlar buna ne gerek var.

Oyunlarda asla hile olmaz okursa kimse hirsla mücadele etmez mücadele okmazsa yarışlar izlenmez.. Acunun yapacagi en büyük hata bu olur
Ben bu yarışmanın kurgu olmadığını söyledim hep ama dünkü yaşanan Serkay-Yattara olayıyla bana göre herşey ortada.Serkayın o mesafeyi kısa sürede geçip ve ıslak olmaması durumu özetliyor.

Ben bu yarışmanın kurgu olmadığını söyledim hep ama dünkü yaşanan Serkay-Yattara olayıyla bana göre herşey ortada.Serkayın o mesafeyi kısa sürede geçip ve ıslak olmaması durumu özetliyor.
Vallahi elimde net görüntü yok gonderigin videoda net degil..zafer mehmet olayinda elimde net görüntüler oldugu için olayı çözdüm yoksa yine troll faciasına kurban gidecektik.

Eger senin dedigin gibi kurguysa buna inaniyorsan yillardir yere göğe koymadigin semih de duzabazligin ortagi bir cif ona da laf atsana madem bunlar kurgu)))

Yahuu ünlülerden biri elenmesi ike gönüllüler arasından biri elenmesi arasinda ne fark olabilir acuna ne faydasi var ustelik ünlüler adasi borsa gibi yerkes birine yükseliyor iniyor ünlülerden gitmesi acuna yarar sağlamaz

Vallahi elimde net görüntü yok gonderigin videoda net degil..zafer mehmet olayinda elimde net görüntüler oldugu için olayı çözdüm yoksa yine troll faciasına kurban gidecektik.

Eger senin dedigin gibi kurguysa buna inaniyorsan yillardir yere göğe koymadigin semih de duzabazligin ortagi bir cif ona da laf atsana madem bunlar kurgu)))

Yahuu ünlülerden biri elenmesi ike gönüllüler arasından biri elenmesi arasinda ne fark olabilir acuna ne faydasi var ustelik ünlüler adasi borsa gibi yerkes birine yükseliyor iniyor ünlülerden gitmesi acuna yarar sağlamaz
Görüntü ortada yahu :A

http://makeagif.com/i/ulFh--

Semih kurguya en çok uymayan yarışmacı :A

Görüntü ortada yahu :A

http://makeagif.com/i/ulFh--

Semih kurguya en çok uymayan yarışmacı :A
Bu görüntülere hic guvenmem giften video mu olur ben bu giften daha farklı hatırlıyorum bugun tekrarını verirken izlerim acun da salı açıklama yapar zaten. Defalarca böyle şeyler oldu acun oyunlarda kurgu yspacak kadar salak değil kusura bakmayin.. Bu tv programi tabiki yuzde yuz doğal olmaz nasil yarışmanın manipule edildigini yazıyorum acun da bu yarışmada bi yarismaci ama o kadar bu yarismin yonetneni degil.. Mesala zafer ve mehmet yarısında bariz montaj hatasi var bunlarda insan iki gunde kurgu yapip dominikten buraya 3saatlik yayin getiriyorlar hata yapmalari normal

Ha semih oynuyor ama en az oynayan))). Sonucta oynuyor diyorsun)))

Bu görüntülere hic guvenmem giften video mu olur ben bu giften daha farklı hatırlıyorum bugun tekrarını verirken izlerim acun da salı açıklama yapar zaten. Defalarca böyle şeyler oldu acun oyunlarda kurgu yspacak kadar salak değil kusura bakmayin.. Bu tv programi tabiki yuzde yuz doğal olmaz nasil yarışmanın manipule edildigini yazıyorum acun da bu yarışmada bi yarismaci ama o kadar bu yarismin yonetneni degil.. Mesala zafer ve mehmet yarısında bariz montaj hatasi var bunlarda insan iki gunde kurgu yapip dominikten buraya 3saatlik yayin getiriyorlar hata yapmalari normal

Ha semih oynuyor ama en az oynayan))). Sonucta oynuyor diyorsun)))
Semih içlerinde kurguya mümkün mertebe uymayan biri Acun ondan sevmiyor ya :A

Al burda tam videosu var

http://m.acunn.com/survivor/oyunun-kaderini-belirleyen-mucadele-nefes-kesen-karsilasma-916571-video

Acun olayın üstünü kapatır

@Yiğitt bende insallah öyle olmaz diyorum cünkü serkay haketmiyor sampiyon olmayi ama ben acunun onu sampiyon yapacagini düsünüyorum :D
@beyazsoy mesela atislarinin kötü olmasi degil isterse en iyi yarismaci olsun adamin seveni yok sampiyon olamaz normal sartlarda ama acun sampiyon yapacak onu bence :D
@vadikızı normalde atakanin birinci olma ihtimali tabi ki daha fazla ama acun serkayi yapacak :D

@vadikızı sen @Maskeli Fedai yi fazla takma arada yapiyor böyle seyler bir ara benimde mesajlarima hic cevap vermiyordu verir elbet bir gün merak etme o zaman hesabini sorarsin :F

@Yiğitt bende insallah öyle olmaz diyorum cünkü serkay haketmiyor sampiyon olmayi ama ben acunun onu sampiyon yapacagini düsünüyorum :D
@beyazsoy mesela atislarinin kötü olmasi degil isterse en iyi yarismaci olsun adamin seveni yok sampiyon olamaz normal sartlarda ama acun sampiyon yapacak onu bence :D
@vadikızı normalde atakanin birinci olma ihtimali tabi ki daha fazla ama acun serkayi yapacak :D

@vadikızı sen @Maskeli Fedai yi fazla takma arada yapiyor böyle seyler bir ara benimde mesajlarima hic cevap vermiyordu verir elbet bir gün merak etme o zaman hesabini sorarsin :F
Atışları kotuyse kibris oyunlarinda elenirsin cikamazsin finale.

@beyazsoy kıbris oyunlarinda atis olmuyor ki zaten ve acun serkaya kazandirmak icin onun iyi oldugu oyunlari secer ve ona kazandirir ve finale cikartmis olur ayrica oyunlarla cikartmasa bile sms de onu cikartir finale acun bu her seyi yapar ama bence oyunlarla finale cikartir cünkü hem sms le finale cikartip hemde yine smsle sampiyon yaparsa pek inandirici olmaz zaten adamin seveni yok o yüzden oyunlarla finale cikartip sonra da bir bahane bulup sampiyon yapar :D

Atakan olur yav içime öyle doğuyor :T:

@Yiğitt hayirdir üzülüyorsun falan atakani sevmiyor musun sen :D senin icine dogmasi önemli degil benim icime dogmasi önemli biliyorsun ki ben kim sampiyon olacak diyorsam o kisi sampiyon oluyor her sene tutturuyorum :F

Aksam Tugba'nin konusmalarini dogru buldum hayirlisi neyse o olsun ama gonlum Tugba'nin kalmasindan yana

@Yiğitt hayirdir üzülüyorsun falan atakani sevmiyor musun sen :D senin icine dogmasi önemli degil benim icime dogmasi önemli biliyorsun ki ben kim sampiyon olacak diyorsam o kisi sampiyon oluyor her sene tutturuyorum :F
Yok itici geliyor hareketleri bana. :D

Aksam Tugba'nin konusmalarini dogru buldum hayirlisi neyse o olsun ama gonlum Tugba'nin kalmasindan yana
Bende Tuğba kalsin istiyorum nedense, umarım Mehmet gider.

@Yiğitt serkayin hareketleri itici gelmiyorda atakanin hareketleri mi itici geliyor serkay gibi bos bir adami tutmani sana hic yakistiramadim :D