Saçma bir senaryo oyunlarda senaryo olmaz.. Bu durumda Semih de oynuyor yanı öylemi. Semih ses çıkarmadıgina gore
Ben de zaten 2.oldu damla demişim ki@Forumdash damla ikinci oldu birinci olmadi ki be ezgi de ikinci oldu ama ben birinci olacagini düsünmüorum yani mantik olarak ezginin birinci olmasi lazim ama acun yapmaz bence
Survivora Semih gibi oyun satan biri daha gelemez.. Adam kaybetmek istese geç gelir. Zaten çoğu topu içerden çıktıSemihçiler Atakan'ı çekemeyip karalıyorlar işte aga. Anlık bir olay yani inanılmaz bir şanssızlık vardı bugün ünlüler takımı üzerinde Zafer'in atışı girmese Atakan'ınki girmişti ve oyunu ünlüler almıştı yani bu durum talihsizlikten başka bir şeyle açıklanamaz.
Yok mu twitterda görüntüFinal oyunu burda.İzleyin Serkay ışınlanıyor Yatinin yanına
http://www.videoseyredin.com/tv/survivor-2016-43-bolum-izle-10-nisan-2016.html/6
Semihçiler Atakan'ı çekemeyip karalıyorlar işte aga. Anlık bir olay yani inanılmaz bir şanssızlık vardı bugün ünlüler takımı üzerinde Zafer'in atışı girmese Atakan'ınki girmişti ve oyunu ünlüler almıştı yani bu durum talihsizlikten başka bir şeyle açıklanamaz.
Semihin oynamadiğini kim diyor? Anlaşmayla girdi adam semihin ilk survivora girme maceralarını bilsen bu adam bariz oynuyor dersinSaçma bir senaryo oyunlarda senaryo olmaz.. Bu durumda Semih de oynuyor yanı öylemi. Semih ses çıkarmadıgina gore
Saçma bir senaryo oyunlarda senaryo olmaz.. Bu durumda Semih de oynuyor yanı öylemi. Semih ses çıkarmadıgina gore
İşte en net görüntü iyi bakınBen de zaten 2.oldu damla demişim ki
Bunu diyorsanız ayrıca tartışırız. Ama burda senaryo var diyenlerin hepsi Semihci bu bir çelişki sizin tuttuğunuz adam oynuyorsa Acuna niye laf)))Semihin oynamadiğini kim diyor? Anlaşmayla girdi adam semihin ilk survivora girme maceralarını bilsen bu adam bariz oynuyor dersin
Semihin oynamadiğini kim diyor? Anlaşmayla girdi adam semihin ilk survivora girme maceralarını bilsen bu adam bariz oynuyor dersin
Eğer bana soruyorsan bu soruyu sana derim ki "Ama zaten semihin baştan beridir anlaşmayla girdiğini savunuyordum sana acunun da herşeyi senaryo diyordum " derim...Bunu diyorsanız ayrıca tartışırız. Ama burda senaryo var diyenlerin hepsi Semihci bu bir çelişki sizin tuttuğunuz adam oynuyorsa Acuna niye laf)))
Adam yüzücü ya havuZu çok rahat daha hızlı geçer diğer seferlerde hep havuzda fark attı.. Acun ham görüntüleri gösterecektir ve senaryo ve komplo kuranlar yine irin mirin yapacak diğer sefer senaryo kuracak yine
Hee damla şu aralar varlıgıyla yoklugu bir oldugu için hala iyi sms alırken ezgi oyunlara çıkıyor iyi kötü alıyor da neden 1.olmasın da@Forumdash tamam bende diyorum ki damla ikinci oldu ezgi de ikinci oldu yani aynilar niye ikisini kiyasladin onu anlamadim
Hee damla şu aralar varlıgıyla yoklugu bir oldugu için hala iyi sms alırken ezgi oyunlara çıkıyor iyi kötü alıyor da neden 1.olmasın da
Şu memetli olan göruntuyu yorumladın mı?Adam yüzücü ya havuZu çok rahat daha hızlı geçer diğer seferlerde hep havuzda fark attı.. Acun ham görüntüleri gösterecektir ve senaryo ve komplo kuranlar yine irin mirin yapacak diğer sefer senaryo kuracak yine