Kim kavga ediyorsa yada kaybediyor gibi gözüküyorsa kazananan olar oluyor
Kim kavga ediyorsa yada kaybediyor gibi gözüküyorsa kazananan olar oluyor
Ben ondan önce yazdım eleneceğini))). Bu anlaşmayi göstermez yahuu.. Nihalin evleneceğini bilemiyecek ne vardi bunu tahmin etmek dünyanın en kolay işiAli eyupoğlunun yazısı.... Yılmazla Nihal anlaşarak elenmişler @beyazsoysen espirileri filan tukendi diyordun demekkki gideceği için tukenmiş
@Bully @Yiğitt @eskici @Maskeli Fedai @DoğuEkli dosyayı görüntüle 49865
Evet yarın unlüler kazanacakmişYarin kazanma sirasi unlulerin oldugu icin bugunki ödul gönullulerin olur. Zaten fragmanda gönulluler kavgasi var
Bi de bu benzetme uzerinden olmayınca tat vermedi. Gülemedik ya da doğru diyemedik@Forumdash semihin montaj daha güzeldi bu olmamis pek cünkü tugbanin konusmasi yeterli olmadi![]()
Sırayla olmuyor elenme.. ünlüler büyük ihtimal kaybedecekYarin kazanma sirasi unlulerin oldugu icin bugunki ödul gönullulerin olur. Zaten fragmanda gönulluler kavgasi var
Sirayla olmadigini biliyorum ama bu hafta unluler aliyormus. Saglam kaynaklar dedi. Bugunun kazananida gönullulerSırayla olmuyor elenme.. ünlüler büyük ihtimal kaybedecek
Sağlam kaynaklarin çok yanılttığı oluyor bu oyunu gönüllüler olduğu açıkSirayla olmadigini biliyorum ama bu hafta unluler aliyormus. Saglam kaynaklar dedi. Bugunun kazananida gönulluler
Saglam kaynaklar skor, elenen isim ve sembol oyunlarini bilmezSağlam kaynaklarin çok yanılttığı oluyor bu oyunu gönüllüler olduğu açık