Zaten şuan yemekler hazırlanıyor eğlence başlattımtebrikler @denizz19 oy vermediğim halde birinci olmayı başarmışsın umarım bir daha bu sevinci yaşamazsın
Zaten şuan yemekler hazırlanıyor eğlence başlattımtebrikler @denizz19 oy vermediğim halde birinci olmayı başarmışsın umarım bir daha bu sevinci yaşamazsın
kuru kuruya bir yemekle geçiştirilecek şey değil bunlar gidip bir mekanı kapatman lazımdı zabaha kadar dans eğlenceZaten şuan yemekler hazırlanıyor eğlence başlattım
Sen Sılaya kıymamışsındır Senden bu hafta 5 ve üstü bekliyorum. Kaliteli bir insansın neticede umarım yıllar kaliteni sarsmamıştırkuru kuruya bir yemekle geçiştirilecek şey değil bunlar gidip bir mekanı kapatman lazımdı zabaha kadar dans eğlence
yalnız allah bir hafta içinde iki mutluluğu kimseye nasip etmiyor büyük ihtimalle bu hafta sıla gidici demekki
Sen Sılaya kıymamışsındır Senden bu hafta 5 ve üstü bekliyorum. Kaliteli bir insansın neticede umarım yıllar kaliteni sarsmamıştır
Kaygım senden kaynaklı yoksa şarkıma güveniyorum bengeçen hafta verdiğim puandan sonra bakıyorum çıtayı çok aşağılara çekmişsin ) eskiden puan isterken ilk üçteyse sorun yok diyordun şimdi 5 puana razı bir halin var ) demekki sılanın durumu bayağı kayğı verici
ne kadar kötü bir insansın heo artniyet hep artniyetKaygım senden kaynaklı yoksa şarkıma güveniyorum ben