Cesur Emniyet Müdürünün Perileri 3.Bölüm

@pompy dün sen uzun yorum bekliyorum deyince bir okuyayım dedim. Polisiye olaylar çok fazla olmuş. :D
Çocuk istismarına gönderme yapmışsın sonra AB-Türkiye ilişkilerine gönderme yapmışsın.
Biraz saray hayatı olayları olsa iyi olur. Beni biliyorsun drama severim. :)
Birde Palmira karakterinin rolü çok fazla. Azalt biraz.

@pompy dün sen uzun yorum bekliyorum deyince bir okuyayım dedim. Polisiye olaylar çok fazla olmuş. :D
Çocuk istismarına gönderme yapmışsın sonra AB-Türkiye ilişkilerine gönderme yapmışsın.
Biraz saray hayatı olayları olsa iyi olur. Beni biliyorsun drama severim. :)
Birde Palmira karakterinin rolü çok fazla. Azalt biraz.
Pamira cadı aslında ve saray entrikası bana göre değil en azından ortada dizi oldu

Orta şekerli bir senaryo @Harunnn60

4.Bölüm
Pamira durdurak bilmiyor felaketlere yeni tufan sona doğru ilerliyor Aylin başkomiser bodrumda gecitmiş adaleti en sonunda sağlıyor ve Pahdişah hüseyin istanbula yürümek ister Bodrumspor ımparatorluğu
Hedefi fransa olacağı için Ama ilk önce Amerikanin yenilmesi lazım direnişçiler ayaklanıyor saraydan silahları anadolu ya kaçıran Fenerbahçe ve beşiktaş Taraftarları her yerlerine sahtelerini koyar
Pahdişah Hüseyin in kuzeni olduğunu öğrenebilcekmi organize şube emniyet müdürünün 17.Türk devletinin temelleri atılıyor Cesur Emniyet müdürünün perileri 4. Ve 5.Bölümüyle Pazartesi ve Çarşamba Günü Yeni Gününde Maceraya devam edicek heyecanlı bomba gibi süprizlerle fav10.net te
@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @ABAY_06 @beyazsoy @xemrexxx @Bully @Billy Kane @EFE UYSAL
Son dk değişikligiyle
Halkın Polisi Salı ve Perşembe fav10 da
Muhteşem yüzyıl fav10 a karşı en güvendiğim silahım @xemrexxx @destere @beyazsoy @Harunnn60 gondermemi begendiginmi @xemrexxx gelsin diye yaptım

@dizimedya

@Doğu

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking