Anlaşılan sen sert erkeksi tiplerden hoslaniyorsun asker arkadaşı modu))Yok çıkmaz görsellik olarak dekor olarak koysunlar köşeye![]()
Anlaşılan sen sert erkeksi tiplerden hoslaniyorsun asker arkadaşı modu))Yok çıkmaz görsellik olarak dekor olarak koysunlar köşeye![]()
Yeşim saçı uzunken de güzelAnlaşılan sen sert erkeksi tiplerden hoslaniyorsun asker arkadaşı modu))
Ama bakislari sert erkeksi havasi minyon ama sert kızlarYeşim saçı uzunken de güzelonun kel olduguna bakma gözleri yeter
![]()
Yeşim minyon muAma bakislari sert erkeksi havasi minyon ama sert kızlar
Minyon ufak tefek işte bir bahara bak bir yeşimeYeşim minyon muyaşını duyunca şaşirmam :/
Bahar fazla gelişmişMinyon ufak tefek işte bir bahara bak bir yeşime
Yaşını göstermesi değil minyon 50 yaşına gelse de minyon bodur diyeceğim tam karşılamıyor.Bahar fazla gelişmişyeşim gayet yaşını gösteiyor. Baharda ablası gibi estetik olursa şaşirmam
![]()
@beyazsoy bi postta baskasına derken görmuştum@Forumdash haberin var mı bilmiyorum Nihal le Özden küstü![]()
Ben de yüzü fazla büyümemiş boy atmamişlar benim için minyon tipliler. Yeşimin bu gibi sorunu yok. Mesela kurre tam bir minyon(iğrenç)Yaşını göstermesi değil minyon 50 yaşına gelse de minyon bodur diyeceğim tam karşılamıyor.
beyni estetikli olmasın yeter))
Duygu Çetinkaya da gelse fena olmaz haniAynen izlicem de ben bu konuyu üç gün önceden açmiştim ama onaylanmadı sanırımneyse yabancıya gitmemiş konu böyle şeyleri izlemeyi svene gitmiş
![]()