alan değiştirmek istiyosan kalıcaksın mecburen[/FONT]yok ya başlasam kaç yazar lise1 lise 2 lise3 yarım yamalak hep 2 3 le geçtik arkadaşlar saolsun edebiyatı tarihi coğrafya deneme sınavlarında hep 1 2 yanlış oluyor onlar gayet ii hem bir seneden ne olacak ki
Fizik garip bi derstir.Çok az işlemle bir yığın sonuca vardırmaya dayalı,mantıksal düşünmenin dibine vurduran,nerden geldim dünyaya dedirtip tüm fizikçilerin azıcık sıyırttığını düşünmeme vesile olan,süper ötesi manyetik etkisi olan ders.Yoruldum be
Bir yıl sonra yorumumu beğeniyorum güzel bir duygu Üniversitede arkadaşlara anlattığım bir ders oldu matematik gibi
Güzel bir duygu. İnsan hoca gibi hissediyor kendini.
Kötü gelince de bana kızmaz arkadaşlarım. Nedense hep suç onlarındır.Aynen güzel duygu konuya hakimsin herkes sana güveniyor anlamlı ve mağrur gözlerle sana bakıp yardım istiyorlar.Onlar için bir kurtarıcı bir kahraman oluyorsun ta ki sınav sonucu güzel gelene kadar Kötü gelirse suç senindir sen anlattın sen aldırdın çünkü o notu Kader naparsın
Kötü gelince de bana kızmaz arkadaşlarım. Nedense hep suç onlarındır.
Kimse ''Anlattı, kötü not aldım ama bir şeyler de öğrendim.'' diye düşüncelere dalmaz. Gerçi ben de sadece not için çalışsam ben de bu düşünceyi düşünmem (Forza dürüstlük. ).Kızanlar oldu ya naparsın arkadaş işte
Kimse ''Anlattı, kötü not aldım ama bir şeyler de öğrendim.'' diye düşüncelere dalmaz. Gerçi ben de sadece not için çalışsam ben de bu düşünceyi düşünmem (Forza dürüstlük. ).