Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne gerçekler kabul edilmedi miSen ancak halt yersin
Ne gerçekler kabul edilmedi miSen ancak halt yersin
Anlatım bozukluğu var; ne demek istemiş isen bir daha düzgün bir şekilde yaz agaNe gerçekler kabul edilmedi mi
Mesaj konusu ile ilgili dedim yanlış anlama hepsiniAnlatım bozukluğu var; ne demek istemiş isen bir daha düzgün bir şekilde yaz aga
Aga bi anlasam o zaman konuş yanlış anlama diye anlamadım anlamadımMesaj konusu ile ilgili dedim yanlış anlama hepsini
Hadi bakalım öyle diyosan öyle olsunBugün konu bende
Sen açmak istersen sana bırakayım agaHadi bakalım öyle diyosan öyle olsun
O ne abla
Sen aç artık aga konunun resmi geliyorSen açmak istersen sana bırakayım aga
Ya boşver sana o sahsiyeti bozuklarin dediklerine kafani takma diyoruz sen takiyosunvadiye aşırı derecede hayran olanlara vadi forumda böyle diyorlarda
Ya boşver sana o sahsiyeti bozuklarin dediklerine kafani takma diyoruz sen takiyosun
Konuya ekleyebilir miyim bilmiyorum telefonda 50 mb alan kaldi resimler acilmiyorSen aç artık aga konunun resmi geliyor
Sorduguna gore kafana takmissin Tabii ki degilsinyok ayol takmıyorum sadece sorayım dedim ne takacam aman
Eklersin tabi aha be alaka telefona kaydetmene gerek yok zaten kopyala yapıştırKonuya ekleyebilir miyim bilmiyorum telefonda 50 mb alan kaldi resimler acilmiyor
Aynen oyle yaparimEklersin tabi aha be alaka telefona kaydetmene gerek yok zaten kopyala yapıştır
Sorduguna gore kafana takmissin Tabii ki degilsin