Muhteşem Yüzyıl Fav10--2.Bölüm

hahahaha aa ben yattıktan sonra yayınlamış sabah sabah neşem yerimdeydi zaten ama daha bir güldüm bu tuhaf senaryo sayesinde @xemrexxx :F:F:F

aaa yalnız beni çok yanlış tanımlıyor asil ağır başlı olmalıyım @Bully benim peşimden koşup benim yüz vermemem lazım :A:A:A

ayy @destere burdada takılmış peşime hiç şaşırmadım ama o tiple gerçekten bu sefer işi çok zor her güldüğümde yüzünü gülesim geliyor ayoll gerçi kadınlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanır diyede bir laf var @destere için umut tükenmişte diyemem bu açıdan
:F:F:F

tip belki yok bende bidona benzetmiş tosbağa emre :) ama çıkmayan candan ümit kesilmez azim ve kararlılıkla mücadelem devam ediyor :)

hahahaha aa ben yattıktan sonra yayınlamış sabah sabah neşem yerimdeydi zaten ama daha bir güldüm bu tuhaf senaryo sayesinde @xemrexxx :F:F:F

aaa yalnız beni çok yanlış tanımlıyor asil ağır başlı olmalıyım @Bully benim peşimden koşup benim yüz vermemem lazım :A:A:A

ayy @destere burdada takılmış peşime hiç şaşırmadım ama o tiple gerçekten bu sefer işi çok zor her güldüğümde yüzünü gülesim geliyor ayoll gerçi kadınlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanır diyede bir laf var @destere için umut tükenmişte diyemem bu açıdan
Ayy seni tanımasak inanacaz senin neren asil ve ağır başlı pis cazgır. :A

sen demek bunun peşinden koşmıcan ha :F yalana bak :F
upload_2016-4-6_17-4-52.jpeg

Ne saçma bir senaryo :F
sen gizli geçiti temizel foklar götürüyor orayı .ss

dizimize @Çiğdem- sultan ın koruması olarak @sokak sanati katılmıştır :) sokak totoşu çiğdemi yakından korurken çiğdem de ona yakınlaşmaya çalışacak gibi:A @Bully derken bir de sokak totoşu ortaya çıkınca @destere neler yapacak bakalım :D çok yakında @Forumdash da dizimize katılacaktır:A @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @mrt-06 @denizz19 @Aserat

neyse bu sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 49808

bu da @Çiğdem- i ilgilendiren kısım :A
Ekli dosyayı görüntüle 49809
ooo qsokak sanati @Bully dan daha iyi görünüyor :A:A:A

dizimize @Çiğdem- sultan ın koruması olarak @sokak sanati katılmıştır :) sokak totoşu çiğdemi yakından korurken çiğdem de ona yakınlaşmaya çalışacak gibi:A @Bully derken bir de sokak totoşu ortaya çıkınca @destere neler yapacak bakalım :D çok yakında @Forumdash da dizimize katılacaktır:A @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @mrt-06 @denizz19 @Aserat

neyse bu sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 49808

bu da @Çiğdem- i ilgilendiren kısım :A
Ekli dosyayı görüntüle 49809
Kaç paraya? Ka şukuya kaç kalbe? Bedava oynamam :F

Kaç paraya? Ka şukuya kaç kalbe? Bedava oynamam :F
önce uygun bir karakter bulayım şöyle paralel devletçi illucu karışımı bir karakter olabilir:A

ayy @destere de kalkmış o tiple sizlerle yarışıyor yanı:F:F:F
ama en zenginleri @destere ne demişler money rules:A

emrenin acayip işleri kurtlar vadisi destere operasyonu gezi parkı eylemi diye yazdı hoşlarına gitti ben sihirli annem gezi parkı eyleminde yazınca olmadı
evet en son eylemlerin ortasında kalan @Forumdash kafasına kaldırım taşı yiyip komalık olmuştu devamı gelmedi dizinin sonra:A

önce uygun bir karakter bulayım şöyle paralel devletçi illucu karışımı bir karakter olabilir:A

evet en son eylemlerin ortasında kalan @Forumdash kafasına kaldırım taşı yiyip komalık olmuştu devamı gelmedi dizinin sonra:A
sen akıllılık yaptın ben gündemden gidiyim dedim sihirli annemde elime yüzüme bulaştırdırdım vadiciler terörist dizi dediler benimkine

Evet illucu yap karakterım Riairo yap:A (davıncı)