Muhteşem Yüzyıl Fav10--2.Bölüm

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,033
Puanı
1,061
2.BÖLÜM

ESKİ SARAY

Vadikızı: Demek şanslı yeni kulumuz sensin.
Aserat: Evet Sultanım hizmetinizdeyim.
Vadikızı: Akşamki olay için hazırlıklarımız tamam mı?
Aserat: Elbette ki sultanım saraya girdiğimizde kimse karşı koyamayacak.

FAV10 SARAYI

(Sultan Pompy ilk seferine çıkmak için hazırlanıyor, ahaliden önde gelen isimlere yemek vermektedir)

Çiğdem: Ay ben sıkıldım nerede bu Bully gelse de biraz mıncıklasam..
Primavera: Sultanım ayıp herkesin içinde neresini mıncıklayacaksınız hem?
Çiğdem: İlk görüşte bir erkeğin neresine bakarsan orasını mıncıklayacağım
Primavera: Sultanım göz mıncıklanır mı hiç kör olur maazallah..
Çiğdem: Ayol gözünü kasteden kim ama yaklaştın en azından ilk 2 harfi tutturdun. Gö.. ile başlıyor ama daha aşağılarda bir yer..
Primavera: Aaaa..
Çiğdem: Ay neyse gördüm Bully’i

(Çiğdem yerinden kalkar koşarak Bully’nin olduğu yere giderken destere ile çarpışır, destere nin göbeğinden geri seker ve denizz19’a çarpar, denizz19 yere düşer)

Çiğdem: Ay ne yapıyorsun sen be !!! (destere donmuş kalmıştır) Ay bak cevap da vermiyor, Primavera kim aldı bunu içeri simetriği bozuk bunun ay o nasıl göbek, arka tarafı söylemiyorum bile

(hayatının aşkını ilk görüşte tanıyan destere’nin kalbi çarpıntı yapar, tutunacak bir yer arayan destere yemek masasına tutunur, örtüyü buruşturan destere yavaşça örtüyü çekmeye başlar masadaki tüm yemekler yere dökülür.Tüm içecekler ve sulu yemekler Çiğdem’in üstüne sıçrar)

Çiğdem: Ay ben bunu öldürürüm (Primavera, Çiğdem’i tutar)
Primavera: Yapmayın sultanım herkes bize bakıyor (Çiğdem, destere nin suratına tükürür bu sırada şaşkınlıktan ağzı açık olan desterenin boğazına kaçar Çiğdem’in tükürüğü)
Destere: Ay resmen öpüştük, dolaylı yoldan da olsa ilişkimizdeki ilk öpücük bu oldu.
Çiğdem: Ay ne ilişkisi be bir tipine bak sen !!! (destere yi tokatlar)
Destere: Derisi derime değdi (fena olur ve bayılır , yerden kalkmaya çalışan denizz19’un üstüne düşer)
Denizz19: Ah kemiklerim…

(Çiğdem, B ully’e koşar ve sarılır, herkes baktığı için mıncıklayamaz, onun yerine baklavalarına yatar.Bu sırada destere yerinden kalkar)

Destere: Aşkımı elinden alırsın ha hain Bully Paşa görürsün sen…
Bully: Sultanım yapmayın böyle ben artık başı bağlı biriyim
Çiğdem: Ne kim bağladı başını?
Bully :Şeyhülislam emreemreu’nın kızı Şirin Hatun ile evleniyorum seferden dönünce
Çiğdem: Ay olamaz hayır 9. Kocam olacaktın sen benim ilk defa memeleri benimkinden büyük kovam olacaktı tam istediğim gibi mıncıklayıp duracaktım. Ay ben fena oluyorum, Primavera odama götür beni. Ay bir de çivili kırbacımı getir bir harem ağasıyla birlikte azıcık kırbaçlayıp stres atacağımL

(Bu arada hekimler denizz19’u muayene eder)

Hekimbaşı: Sultanım paşamız maalesef sefere katılamaz, düştüğünde ayağını kötü incitmiş birkaç gün üstüne basmaması lazım
Almila: Pekiyi o vakit yerine başkası katılır.

(Hekimbaşı ve Almila odadan çıkar.Bu sırada odadaki dolabın içindeki gizli geçitten xemrexxx gelir)

Xemrexxx: Ay bir ara eline süpürge al da şu geçidi temizle, ortalığı b.k götürüyor…
Denizz19: Ben niye temizliyorum hatunlara söylerim temizlerler!
Xemrexxx: Ay Allah’ım kimlerle uğraşıyorum , saf mısın sen? Adı üstünde gizli geçit hizmetçileri temizletirsen nasıl gizli alsın o geçit?
Denizz19: Evet o da doğru. Hep destere yüzünden üstüme düştüğünde kafamı da vurdum akıl gitti bende.
Xemrexxx: Allah’ım sen beni kimlerle sınıyorsun entrika çevirmek için kala kala bu kel kafaya kaldımL
Denizz19: Bir kere ben kel değilim daha yeni yapıştırdım bu at kıllarını kafama…
Xemrexxx: Neyse konumuza dönelim madem sarayda kaldın, Pompy ve diğer paşalar yokken burada olup biten her şeyi bilmeliyiz. Tahtın gerçek sahipleri geldiğinde hazırlıklı olmalıyız…

TAHT ODASI

(mrt-06, Almila ve Pompy’nin huzuruna çıkar)

Mrt-06: Sultanım, padişahım.
Almila: Hoş geldin paşa, sana yeni bir görevimiz var. (Bu sırada pompy korkarak gözlerini kapatır)
Mrt-06: Emredin sultanım.
Almila: denizz19’un yerine sefere sen katılacaksın, kendisi katılabilecek durumda değil.
Mrt-06 Siz nasıl uygun görürseniz. (mrt-06 odadan çıkar)
Almila: Ne oldu pompy, açsana gözlerini?
Pompy: Yılan , yılan var
Almila: Ayyy hani nerede?
Pompy: Buradaydı , padişahım sultanım dedi…
Almila: Pompy o mrt-06 Paşaydı.
Pompy: Hayır o yılan , yılan…
Almila: Saçmalama, sakın seferde de böyle konuşma.
Pompy: Yılan ama yılan…

(Pompy, xdragxx ve mrt-06 Paşalar sefere çıkarlar, saraydan coşkuyla uğurlanırlar.Akşam olur destere, Bully’i takip etmektedir sarayda)

Destere: Aşkımı elinden alamayacaksın , Çiğdem benimdir göstereceğim sana (Bu sırada Bully, Şirin Hatun ile buluşur bodrumda ve bir odaya girerler)
Bully: Burada kimse bizi bulamaz..
Şirin: Ama babam uyanır falan gitmem lazım
Bully: Bekle bir yarım saat baş başa kalalım (Öpüşürler, kapı aralığından onları izleyen destere elindeki kandili yere düşürür)
Şirin: O ses neydi?
Bully: Kedi falandır boşver ..
Şirin: Olmaz odalarımıza dönelim biri görmüştür belki.
Bully: İyi pekiyi (Odadan çıkarlar, bu sırada destere merdivenin yanında Bully’i beklemektedir, merdivenden itekleyip onu öldürmeyi planlamaktadır. Bir gölge görür ve üzerine atlar. Medivenden aşağı iter)
Destere: Ahan da kurtuldum Bully’den aşkım Çiğdem bana kalacak. (Destere sağına baktığında agaları görür, askerleri öldürmektedirler.)
Aga: Unutmayın, darksaal hariç herkesi öldürün.
Destere: Amanın baskın var kaç kaç…

ALMİLA’NIN ODASI

Harunnn60 : Sultanım uyanın, eyvahlar olsun?
Almila: Ne oluyor Harun Ağa nasıl destursuz girersin odama?
Harunnn60: Sultanım yandık , vadikızı Sultan vadi agalarıyla anlaşmış sarayı bastılar, sizi derhal buradan çıkarmalıyız…

dfgdfgdf.png

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @pompy @denizz19 @DarkLeqenD @MayısKralı @ABAY_06 @RüzgarGülü @Aserat

Çiğdem: Ayol gözünü kasteden kim ama yaklaştın en azından ilk 2 harfi tutturdun. Gö.. ile başlıyor ama daha aşağılarda bir yer..

Çiğdem: Ay olamaz hayır 9. Kocam olacaktın sen benim ilk defa memeleri benimkinden büyük kovam olacaktı tam istediğim gibi mıncıklayıp duracaktım. Ay ben fena oluyorum, Primavera odama götür beni. Ay bir de çivili kırbacımı getir bir harem ağasıyla birlikte azıcık kırbaçlayıp stres atacağım

Ey Allah'ım diyaloglara bak koptum ya. :F

@denizz19 belli ki bu @xemrexxx'ten çekeceğin var hem Çiğdem hem de destere üstüne düşmüş hahaha. :F

@destere @Çiğdem- le yakınlaşacam derken her şeyi eline yüzüne bulaştırmış. :)) Ama kız senden nefret ediyor benim peşimde. :) Beni öldürme planın da elinde patlamış belli ki. :))

@pompy'nin @mrt-06 için yılan demesi de güldürdü. :F

Güzel ve eğlenceli bir bölüm olmuş bekliyoruz üçüncü bölümü. :D

Çiğdem: Ay olamaz hayır 9. Kocam olacaktın sen benim ilk defa memeleri benimkinden büyük kovam olacaktı tam istediğim gibi mıncıklayıp duracaktım. Ay ben fena oluyorum, Primavera odama götür beni. Ay bir de çivili kırbacımı getir bir harem ağasıyla birlikte azıcık kırbaçlayıp stres atacağım

@denizz19 belli ki bu @xemrexxx'ten çekeceğin var hem Çiğdem hem de destere üstüne düşmüş hahaha. :F

@destere @Çiğdem- le yakınlaşacam derken her şeyi eline yüzüne bulaştırmış. :)) Ama kız senden nefret ediyor benim peşimde. :) Beni öldürme planın da elinde patlamış belli ki. :))

@xemrexxx ama bence yanlış yazmış ben my ye raKİP SİLİYOR destereyi ancak bu çekiyor örneği burda

tosbağa qsıvamış resmen :))
yalnız @Bully hem çok şanslı hemde çok şanssız @Çiğdem- in mıncık darbelerine maruz kalıyor :)

@denizz19 in durumuna üzüldüm cidden:)) arada çok ezilmiş üstüne düşen düşene :)

@Çiğdem- le @primavera arasındaki göz muhabbetide müthişti :)) primavera bu kadar safmıdır harbiden yok göz den bir harf çıkar bir tane ekle yok bilmem ne kız hala diyor neresi neresi işte totosu neresi olacak :)

beni rezil etmiş o tükürük muhabbeti iğrençti

merdivende bully nin üstüne hamle yapıyorumda onun sonucu noldu karanlıkta hamle yaptığım acaba bully miydi ? :)

@Harunnn60 la @Almila arasındaki muhabbet çok soğuk geçmiş harun bu kadar renksiz biriyse onunla gerçek hayatta iki kelime yapılmaz :))

@Çiğdem- tabiki rezil rüsfa olmuş:) irkek irkek diye koşturuyor sarayda üstüne hücum etmediği tek canlı kalmamıştır:) ama bana gelince yine naz yapıyor o kısmı anlamadım? sırf bizemi kelek yapıyor kız :)

@vadikızı ile @Aserat arasındaki mevzu çok derin olayı anlayan varsa banada anlatsın :)

akşamki olay nedir acaba :)

yalnız @Bully hem çok şanslı hemde çok şanssız @Çiğdem- in mıncık darbelerine maruz kalıyor :)

@denizz19 in durumuna üzüldüm cidden:)) arada çok ezilmiş üstüne düşen düşene :)

@Çiğdem- le @primavera arasındaki göz muhabbetide müthişti :)) primavera bu kadar safmıdır harbiden yok göz den bir harf çıkar bir tane ekle yok bilmem ne kız hala diyor neresi neresi işte totosu neresi olacak :)

merdivende bully nin üstüne hamle yapıyorumda onun sonucu noldu karanlıkta hamle yaptığım acaba bully miydi ? :)

@Harunnn60 la @Almila arasındaki muhabbet çok soğuk geçmiş harun bu kadar renksiz biriyse onunla gerçek hayatta iki kelime yapılmaz :))

@Çiğdem- tabiki rezil rüsfa olmuş:) irkek irkek diye koşturuyor sarayda üstüne hücum etmediği tek canlı kalmamıştır:) ama bana gelince yine naz yapıyor o kısmı anlamadım? sırf bizemi kelek yapıyor kız :)

@vadikızı ile @Aserat arasındaki mevzu çok derin olayı anlayan varsa abnada anlatsın :)

Cesura bak

senaryoda başına talih kuşu konmuş biri üstüne hücum ediyor birini mahzende sıkıştırmışsın hey maşallah şans buna denir :)
bizde deli danalar gibi koşturalımki bir taneyi yakalayalım diye? o da normal biri olsa bari kız erkek hastası çıktı :))

Ahahah. :F Gözümden yaşlar geldi ya. :F

En beğendiğim sahneler. :A @destere @xemrexxx @Bully @mrt-06 @pompy

1-Primavera: Sultanım göz mıncıklanır mı hiç kör olur maazallah..

2-(Çiğdem yerinden kalkar koşarak Bully’nin olduğu yere giderken destere ile çarpışır, destere nin göbeğinden geri seker ve denizz19’a çarpar, denizz19 yere düşer)

Çiğdem: Ay ne yapıyorsun sen be !!! (destere donmuş kalmıştır) Ay bak cevap da vermiyor, Primavera kim aldı bunu içeri simetriği bozuk bunun ay o nasıl göbek, arka tarafı söylemiyorum bile

3-Almila: Pompy o mrt-06 Paşaydı.

senaryoda başına talih kuşu konmuş biri üstüne hücum ediyor birini mahzende sıkıştırmışsın hey maşallah şans buna denir :)
bizde deli danalar gibi koşturalımki bir taneyi yakalayalım diye? o da normal biri olsa bari kız erkek hastası çıktı :))
Beni 9.kocası yapmayı planlıyormuş zaten aldık başımıza belayı mahzende sıkıştırdığım Şirin'i tercih ederim. :) Kim bilir beni hangi fantazilerine alet edecek bu Çiğdem göreceğiz artık önümüzdeki bölümlerde. :)

@vadikızı ile @Aserat arasındaki mevzu çok derin olayı anlayan varsa banada anlatsın :)

2-(Çiğdem yerinden kalkar koşarak Bully’nin olduğu yere giderken destere ile çarpışır, destere nin göbeğinden geri seker ve denizz19’a çarpar, denizz19 yere düşer)

bu arada @Çiğdem- in gençliğini oynaması için şu oyuncuyla anlaştık 1.40-2.10 arası izleyin :A @Aserat

göbekli kısımlar falan yine fena değildi ama tükürüklü kısım berbattı :))

Sen o kadar iğrençleşmezsin biliyorum. :D

Ayrıca benim nerem sıkıcı. :A Bak sayemde @Almila 'yı kurtardım. :bhr:

hiç saraydaki aşk mevzularıyla alakanız yok sanki kendi çapınızda bir dünya kurmuşsunuz öyle iki erkek arkadaş gibi sohbet ediyorsunuz:) arada bir almila sultana tacizde falan bulunsan bari renk gelir sohbetinize :))

Beni 9.kocası yapmayı planlıyormuş zaten aldık başımıza belayı mahzende sıkıştırdığım Şirin'i tercih ederim. :) Kim bilir beni hangi fantazilerine alet edecek bu Çiğdem göreceğiz artık önümüzdeki bölümlerde. :)

@şirin senin tacizlerinden bıktığı için zaten sarayı terkedip tıp fakültesine başladı :) tacizlerin işe yaradı kız doktor çıktı :))

bende zaten @Çiğdem- e o yüzden saldırıyorum maksat eğitime katkımız olsun :)

hiç saraydaki aşk mevzularıyla alakanız yok sanki kendi çapınızda bir dünya kurmuşsunuz öyle iki erkek arkadaş gibi sohbet ediyorsunuz:) arada bir almila sultana tacizde falan bulunsan bari renk gelir sohbetinize :))

@şirin senin tacizlerinden bıktığı için zaten sarayı terkedip tıp fakültesine başladı :) tacizlerin işe yaradı kız doktor çıktı :))

bende zaten @Çiğdem- e o yüzden saldırıyorum maksat eğitime katkımız olsun :)
Bir @Bully olamadık. :( Adam şirinleri götürüyor. :A