Yanliz ezginin oyu atakaninkinden sadece 2000 oy eksikmis. Bir dahaki sefere atakanin oylari ucar. Adada herkes ezginin sms dusuk saniyor. Kapak olacak onlara. Nagihan bir kez daha dokunulmazligi alirsa ezginin ismini söyler. Tugba alacagina nagihan alsin. Haftaya artik gönullulerden bir erkegin gitme zamani geldi.Yunus gereksizinden kurtulduk sonunda iyi oldu haftaya da Yılmaz giderse ünlüler takımı toparlanacaktır.
Ezgi ikinci olmuş Semih fanlarının Kerimoğlu'nu desteklediği gibi Atakan fanları da Ezgi'yi desteklemişler..![]()
Abla bizim dizi bu kanala geçse KanlaD'yi mumla ararızdoğru söylüyorsun ablacım tv 8 nin reklamlarına sinir oluyorum ta
Abla bizim dizi bu kanala geçse KanlaD'yi mumla ararız![]()
Yanliz ezginin oyu atakaninkinden sadece 2000 oy eksikmis. Bir dahaki sefere atakanin oylari ucar. Adada herkes ezginin sms dusuk saniyor. Kapak olacak onlara. Nagihan bir kez daha dokunulmazligi alirsa ezginin ismini söyler. Tugba alacagina nagihan alsin. Haftaya artik gönullulerden bir erkegin gitme zamani geldi.
Evel Allahın izniyle İnşallah [emoji319]Hakan hatioplu da yılmaz elendi demiş
damla daha duzelmezse bir kizin daha eksilmesi icin yapilabilir ve dokunulmazliklarda gizem k yarismadigi icin ama ben unluler kolay birakmaz diyorum. yilmazda mehmete en az 1 oyun kazanir. Yattara daima 3 puan verecek degilyaHaftaya da unluler kaybeder