Polat Şaşmaz
Favori Üye
Takas ile siz çok saçmaladılar falan yazmıştınız gerçektende öyle olmuştu cıvıtmışlardı ama 2 bölümdür toparladılar.Turabi nin dövüş sahneleri iyi oluyor özellikle son sahnesi çok iyiydiBu bölüm efsane otesi baya duzelttiler @DarkLeqenD
ilk 1 saatini izledim harbi güzeldi ersoy ulubeyde girmiş izlemediğim kısımları da haftaya özette izlerim yarın İnşallah yükselir@Polat Şaşmaz @takas İnşAllah izlemişsinizdir bölüm ciddi ciddi müthişti.yorumlarınızı bekliyorum.
Haftaya falan anlamam ben en geç yarın izleilk 1 saatini izledim harbi güzeldi ersoy ulubeyde girmiş izlemediğim kısımları da haftaya özette izlerim yarın İnşallah yükselir![]()
vadi dışında öyle bişey olamaz onu da kaçırmadığım için netten izleme gibi bi alışkanlığım yokHaftaya falan anlamam ben en geç yarın izle![]()
![]()
Yok aga seyredemedim bugun yarin seyredderim@Polat Şaşmaz @takas İnşAllah izlemişsinizdir bölüm ciddi ciddi müthişti.yorumlarınızı bekliyorum.
izliyorum dizi süper gidiyor toparlandı bence
5 reyting gelsin artık.yine çok iyi bi bölümdü.Bakalım maske çıkarma işi nasıl olacakizliyorum dizi süper gidiyor toparlandı benceoyuncu kalitesi dehşet ersoy ulubeyde girdi helal valla
akıncı vs. hayalet
müthiş dövüş sahnesi![]()
İnşallah 5 i geçer5 reyting gelsin artık.yine çok iyi bi bölümdü.Bakalım maske çıkarma işi nasıl olacak![]()
@NecatiAlemdar bey den hala ses çıkmadıİnşallah 5 i geçer![]()
Yoo izledim@NecatiAlemdar bey den hala ses çıkmadıo izlemedi diye düşmeyelim bi de
![]()
O gün forumdan ayrılmıştımNiye yorum yapmıyon o zaman pis![]()
Geri gelmesen de olurduO gün forumdan ayrılmıştım![]()