sağol hayatım ben yeterince 1.oldum yerimi çömezlere aman gençlere bırakıyorum2 hafta sonra birinciliği sana bırakacağım rahat ol 23 Nisan'da zirve yeniden senin![]()
Yedi yüz bilmem kaç mesajın yarısını sana yazdım zaten insafsız bırak da zirveye kurulayımvayyyyy @Doğu bu ne iştir senin niye çenen düştü anlamadım))
neyse tebrikler yapacak bişey yokhanı derler ya istemediğin ot, burnunun dibinde bitermiş
))
Eyvallah kardeşim övdün mü sövdün mü ama teşekkürler
Hakkım yeniyor@Forumdash sen ne ara yazdın da geçtin beni.
@Doğu tebrikler, geçen hafta demiştim zaten gelecek haftalarda zirveyi alırsın diye.![]()
Yedi yüz bilmem kaç mesajın yarısını sana yazdım zaten insafsız bırak da zirveye kurulayım
Eyvallah kardeşim övdün mü sövdün mü ama teşekkürler![]()
Neyse o valla. Sistem sana gıcık olduysa bilemiycem.Hakkım yeniyorortalama 350+ yazıyordum oysa :/
Tabiki de ahkkını yıyırosunu co-cu-gunNeyse o valla. Sistem sana gıcık olduysa bilemiycem.Ayrıca böyle demeyelim yakında @xemrexxx de TNS'ye taktığı gibi bana takar.
Beni düşürüyorlar. Ben yurt dışında da yazıyorum, mrt'nin uyduruk sistemine kalmadım. vs.Uğraş dur.
![]()
Muhabbet iyidir kanka4 senedir ilk 20'e senede bir kez girdiğim listeye benim çenemi düşürüp 3.yapmışsınız@Doğu @takas @Polat Şaşmaz