28 Mart - 3 Nisan 2016 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
aaa son haftalar tam toparlanmaya başlamıştım 300 altına düşmüşüm :(:(:(

Ortalama bişeyler yazmışız gine.
Vay @Doğu reis zirvede yer almışsın tebrikler devamınıda bekliyoruz.:D

@Since2011 giderek ayak coşmuş.))

Ağır işsiz olduğumu yüzüme vuran bir tablo olmuş :A Kendime ve diğer arkadaşlara tebrikler :)

@Forumdash sen ne ara yazdın da geçtin beni. :A

@Doğu tebrikler, geçen hafta demiştim zaten gelecek haftalarda zirveyi alırsın diye. :A

vayyyyy @Doğu bu ne iştir senin niye çenen düştü anlamadım :)))
neyse tebrikler yapacak bişey yok :) hanı derler ya istemediğin ot, burnunun dibinde bitermiş :)))

Yedi yüz bilmem kaç mesajın yarısını sana yazdım zaten insafsız bırak da zirveye kurulayım :A

Eyvallah kardeşim övdün mü sövdün mü ama teşekkürler :)

keyfini çıkar valla birinciliğin hayırlı uğurlu olsun :)
ben yerimden memnunum:) ortaları kaptım ne aşağı inmeye ne de yukarı çıkmaya niyetim var :))

Hakkım yeniyor:( ortalama 350+ yazıyordum oysa :/
Neyse o valla. Sistem sana gıcık olduysa bilemiycem. :A Ayrıca böyle demeyelim yakında @xemrexxx de TNS'ye taktığı gibi bana takar. :F

Beni düşürüyorlar. Ben yurt dışında da yazıyorum, mrt'nin uyduruk sistemine kalmadım. vs. :F Uğraş dur. :A

Neyse o valla. Sistem sana gıcık olduysa bilemiycem. :A Ayrıca böyle demeyelim yakında @xemrexxx de TNS'ye taktığı gibi bana takar. :F

Beni düşürüyorlar. Ben yurt dışında da yazıyorum, mrt'nin uyduruk sistemine kalmadım. vs. :F Uğraş dur. :A
Tabiki de ahkkını yıyırosunu co-cu-gun :F eski konuları ne kadar çok hit olurdu şimdi? Bak başka yerde yazıyor ne kadar hit alıyore:F @xemrexxx