Muhteşem Yüzyıl Kösem Polonya'da

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,574
Puanı
1,060
Başrollerinde Hülya Avşar,Ekin Koç, Beren Saat,Aslıhan Gürbüz,Kadir Doğulu ve Mete Horozoğlu gibi isimlerin yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bir ülkeye daha satıldı.

Muhteşem Yüzyıl'ın Ekim 2014'te yayınlanmaya başladığı ve kısa sürede ülke tarihinin en çok izlenen yabancı dizisi olduğu Polonya'da devlet televizyonu TVP1, MY Kösem'i de kısa sürede satın aldı. Şu sıralar Muhteşem Yüzyıl'ın son bölümlerinin yayınlandığı ülkede ,25 Nisan Pazartesi günü MY Kösem'in ilk bölümü izleyiciyle buluşacak.

Böylece yayınlanmadan 30 ülkeye satılan MY Kösem için yeni anlaşmalar yapıldığı ortaya çıktı.

1-imgl5853.jpg

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat @ozgur2113 @Bully @yatutarsa @denizz19 @eskici @MayısKralı

Ahh keşke şöyle bir koltuğum olsa aynen böyle uzanıp "vişne suyumu" içsem, hayat bu! :v0:

Tebrikler. :A

kösemin polonya reytingleri türkiyedeki reytinlerini beşe katlayacaktır buna eminim :) eleştirecek bişey bulamayacaksın :)
polonyalıları eskiden beri severim zaten kaliteyi onbin kilometre öteden anlarlar :)
zaten 1 tane polonyalı oyuncu da vardı dizide :D

Fark-ı Beren Saat.:Z
bizim kutlu dizimiz my nin ülkede tüm rekorları kırmasının yanında beren de kimmiş daha hiçbir dizisi orada yayınlanmamış :A

Ahh keşke şöyle bir koltuğum olsa aynen böyle uzanıp "vişne suyumu" içsem, hayat bu! :v0:

Tebrikler. :A

o kadar birbirlerini tuzağa düşürmek için kafa yoruyorlarki ! o koltuk onlara diken gibi batıyordur :) öyle stresli bir ortamda saray koltuğunda oturacaklarına gidip köyde inek ahırında yatsalar daha mutlu olurlar buna eminim :)

o kadar birbirlerini tuzağa düşürmek için kafa yoruyorlarki ! o koltuk onlara diken gibi batıyordur :) öyle stresli bir ortamda saray koltuğunda oturacaklarına gidip köyde inek ahırında yatsalar daha mutlu olurlar buna eminim :)
Ben de iyi entrika çeviririm, benim yerim tam saray aslında. :A Yalnış devirde doğmuşum. :D

Sanmıyorum, ne olursa olsun kimse sarayı ahıra tercih etmez senin dediğin çok masalsı oldu bence. :)

O onların eksiği.:A
sadece adamlar kalite görmek istiyor o da bizde vardır beroşta değil :A

@Forumdash buraya uğramadan gitme:D

Ben de iyi entrika çeviririm, benim yerim tam saray aslında. :A Yalnış devirde doğmuşum. :D

Sanmıyorum, ne olursa olsun kimse sarayı ahıra tercih etmez senin dediğin çok masalsı oldu bence. :)
ay bu arada global agency my kösem ve gecenin kraliçesinin yanına asla vazgeçmemi götürüyormuş bu sene MİPTV ye neden kiralık aşkı götürmiyirler merak ettim sen rüşvet verdin galiba:A

Son düzenleme:

ay bu arada global agency my kösem ve gecenin kraliçesinin yanına asla vazgeçmemi götürüyormuş bu sene MİPTV ye neden kiralık aşkı götürmiyirler merak ettim sen rüşvet verdin galiba:A
Reytinglerin takipcisiyiz:A

Süper haber. :Z Dizim sana inat başarılı olmaya devam ediyor hem burada hem yurt dışında, kıskananlar çatlasın. :A

Reytinglerin takipcisiyiz:A
ben zaten takip ediyom sana gerek yok :A neyse senin ay yapım da sonunda kara sevda ile gülecek gibi son 3 yıldaki çökük halden sonra:A

Süper haber. :Z Dizim sana inat başarılı olmaya devam ediyor hem burada hem yurt dışında, kıskananlar çatlasın. :A
izzetciğimin kalitesine yakışmadı .ss ay neyse en azından izleniyor yurtdışında ya kpa ve kss gibi tanıtılıp izlenmeseydi :D

Türkiye'de aldığı reytinglerin daha fazlasını alır. Yabancı ülkeler ülkemizde değer görmeyen dizilere daha fazla değer veriyorlar.