Gümüştekin'in Yakalanışı

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
Ertuğrul'a 3 kişi girişirken ilk önce arkadakine yumruk sallaması beni bitiriyor. Sahnenin gerçekçiliğini kılıyor o hareket. Bu adam efsanedir, net. Senaristlerden ricam Banu Çiçek'e her hafta dövüş sahnesi yazsınlar? Kız ina-nıl-maz dövüşüyor. Müthiş seyir zevki alıyorum izlerken. Bu sahnenin yaratıcısı kimse, ellerinden öpüyorum kalemine sağlık diliyorum. Bu kurgu efsanedir.

aaaa vlla son dakıkada ertuğrul kılıcı ayağıyla eline attığı zaman gümüştekine atıcak kılıcı sanmıştım keşke öyle olsaydıda şu gümüştekin olayı kapansaydı bıktım bundan:F

Ertuğrul'a 3 kişi girişirken ilk önce arkadakine yumruk sallaması beni bitiriyor. Sahnenin gerçekçiliğini kılıyor o hareket. Bu adam efsanedir, net. Senaristlerden ricam Banu Çiçek'e her hafta dövüş sahnesi yazsınlar? Kız ina-nıl-maz dövüşüyor. Müthiş seyir zevki alıyorum izlerken. Bu sahnenin yaratıcısı kimse, ellerinden öpüyorum kalemine sağlık diliyorum. Bu kurgu efsanedir.

Aynen dövüş sahnelerini özellikle ertuğrulun dövüş sahnelerine bayılıyorum ben:love1:

Nihayet gerçekler ortaya çıktı imdi Noyan'lı bölümler başlar :Z