2 Haftadır izlemediğim diziye laf ettirmemDiriliş 15 almış hep şike bunlar.
Billy Kane'in atlaması lazım sen sus bakim2 Haftadır izlemediğim diziye laf ettirmem
TOTAL'de 5'in altına düşmüş. Bu adam uğursuz gelecek demiştim.Diriliş 15 alarak kendi rekorunu kırmış tebrikler.
Poyraz Karayel Survivor'a rağmen ab ve abc1'de 6 reytingin üzerinde kalmayı başarmış, sevindim.
Ben insanların düşüncesine saygı duyan biriyim başka kapıya.Billy Kane'in atlaması lazım sen sus bakim
Bu sözü duydum ya haftaya daha fena yorum yaparım Iyy totalde bi 10 alamadınız asıl önemli olan total benceBen insanların düşüncesine saygı duyan biriyim başka kapıya.
Beni şaşırttın 😱 Küfretmeni beklerdimBen insanların düşüncesine saygı duyan biriyim başka kapıya.
Sıkıntı yok sezon sonu bitecek zaten dizi. Bu dizideki psikopat rolü Tolga'ya çok şey katacaktır.TOTAL'de 5'in altına düşmüş. Bu adam uğursuz gelecek demiştim.
15 reytinglik diziye laf atan çarpılır be.Bu sözü duydum ya haftaya daha fena yorum yaparım Iyy totalde bi 10 alamadınız asıl önemli olan total bence
Küfürbaz mıyım ben.Beni şaşırttın 😱 Küfretmeni beklerdim
O bana kıyamıyor @DarkLeqenD saygılı bana15 reytinglik diziye laf atan çarpılır be.
Küfürbaz mıyım ben.
O hatayı sen de yapmışsındır da yüzüne vuran olmamıştır. ss
Aynen ailem beni hep şımartmıştırO hatayı sen de yapmışsındır da yüzüne vuran olmamıştır. ss
Adama şook geçirtiriz işte zaaaaaaa.Dirilis 15 reyting almis tamam tamam inandim
Sana inan diyen mi vardi bu kadar kiskançsinizDirilis 15 reyting almis tamam tamam inandim
onun hayalindeki reyting sistemi şöyle,Sana inan diyen mi vardi bu kadar kiskançsiniz
Bu 3 diziyide izlemiyorum kac aldiklari beni ilgilendirmiyor ben senin dizini elestiriyorum diye sende bana laf cakmak istiyorsjn anliyorum da izledigim seyler hakkinda yap barionun hayalindeki reyting sistemi şöyle,
salı; aşk yeniden total: 10 ab: 15
perşembe; kördüğüm total: 12 ab: 16
cuma; karagül total: 20 ab: 10