28 Mart 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

@mrt-06 söyle ona benim coolluğumun yanında onun hükmü geçmez. Kredi kartı olsa bozdurur bozdurur harcarım onu. :A
Lütfen beni komedi dizisi klişesine alet etmeyin. :F Bu olay 3. sınıf komedi dizilerinde oluyor ya iki kişi küser arada kalan saf oğlan da lafları yetiştirmek durumunda kalır. :A

Bence ikiniz de coolsunuz ama @sokak sanati daha cool mesela. :D Ben de 2 kat kulum gibi. :A

Lütfen beni komedi dizisi klişesine alet etmeyin. :F Bu olay 3. sınıf komedi dizilerinde oluyor ya iki kişi küser arada kalan saf oğlan da lafları yetiştirmek durumunda kalır. :A

Bence ikiniz de coolsunuz ama @sokak sanati daha cool mesela. :D Ben de 2 kat kulum gibi. :A

Kesinlikle. Uzaktan cool gülüşüm ile sırıtıyorum suan.😛

Kesinlikle. Uzaktan cool gülüşüm ile sırıtıyorum suan.😛
Admin %20 süper moderatör %20 moderatör %20 Editörler %20 favori üyeler %10 çaylaklar % 5 jüri %5 1 den 15 e kadar bilinen
Jüri %20 Admin %20 süper moderatör %10 moderatör %10 editör %30 çaylaklar %5 favori üye %5
ABC Favori üye %30 moderatör %10 Editör %5 Admin %10 jüri %35 çaylaklar %5
@sokak sanati @mrt-06 ya iletirmisin reyting sistemimi hem sağlıklı olur böyle yabancı sistem ingiliz sistem Bahçesehir üniversitesinin ve istanbul kültürün ingilizce sistemi

Paramparça bu sene reytinglerde paramparça olmuştu
Kırgınlar önce ab ve abc1 ile kırıldılar şimdi de totalıyle reytingiyle kırılıyor:A
Survivor tam bir survivor:F yavaş yavaş yükseldi:A
Mugo'sh'um çoşmuş😱 perşembeye zirveyi mi alır ne :F

Survivor geçen senenin reytinginden 1 reyting düşük? Geçen sene "all star"dı "all star"😉

Bir Garip Aşkın da sonuna geldik bu reytinglerle kapatmamiz sevindirici. Bugun final bölümü oynadı dizinin yarından itibaren yeni diziler başlıyor. Hayırlısı

Son düzenleme: